Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Παραιτήθηκε Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Του Δήμου Ηλιούπολης Φώτης Χρυσουλάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παραιτήθηκε Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Του Δήμου Ηλιούπολης Φώτης Χρυσουλάκης

Την παραίτησή του υπέβαλλε στον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Χατζηδάκη ο αντιδήμαρχος παιδείας Φώτης Χρυσουλάκης.

Ο έμπειρος εκπαιδευτικός και αυτοδιοικητικός υπέβαλλε την παραίτησή του λίγες ημέρες μετά τις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου, ωστόσο η κίνησή του αυτή δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το εκλογικό αποτέλεσμα. Όπως ο ίδιος δήλωσε δημόσια, η αποχώρησή του οφείλεται σε προσωπικό ζήτημα και συγκεκριμένα σε πρόβλημα υγείας που δεν του επιτρέπει να ανταποκριθεί σωστά τα καθήκοντά του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε δηλώσεις του στο ilioupolinews.gr:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την, άμισθη, θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Ηλιούπολης. Θεωρώ πως έδωσα, εθελοντικά, το καλύτερο δυνατό που μπορούσα για τα θέματα της Παιδείας και των σχολείων της πόλης μας, κάτι που άλλωστε αποτελεί και τη μόνη μου ανταμοιβή από τη συμμετοχή μου στα “κοινά”. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ευχαριστώ θερμά όλους και όλες για την συνεργασία που είχαμε και εύχομαι ολόψυχα κάθε καλό στη σχολική κοινότητα της πόλης μας».

Ο κ. Χρυσουλάκης είναι ένας από τους πιο έμπειρους αιρετούς στην πόλη, με βαθιά γνώση των ζητημάτων που άπτονται του τομέα της παιδείας και σήμερα είναι λυκειάρχης στο 3ο Λύκειο της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ