Facebook Pixel

ΣυνεντευξειΣ

Παντελής Φασόης: «Θέλουμε Να Δημιουργήσουμε Μια Πόλη Πρότυπο Για Όλους Τους Ηλιουπολίτες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Παντελής Φασόης: «Θέλουμε Να Δημιουργήσουμε Μια Πόλη Πρότυπο Για Όλους Τους Ηλιουπολίτες»

Ο Παντελής Φασόης είναι ένας από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες της πόλης μας. Διατηρεί δύο επιχειρήσεις στην πόλη, ενώ ασχολείται με τα κοινά από το 2017.

Παρά την επιτυχία που σημειώνει στην επιχειρηματική του δράση, δεν επαναπαύεται, καθώς, όπως δηλώνει, «η πόλη μας είναι υπόθεση όλων μας». Είναι ενεργό μέλος στον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας, με διαρκείς παρεμβάσεις για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν, ενώ η ανησυχία του τον ώθησε να λάβει μέρος στις αυτο αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Η Πόλη που θέλω» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή.

«Έχουμε Πρόγραμμα Για Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»

Ο κ. Φασόης, στη συζήτηση με την εφημερίδα «Ηλιοτυπία» αναφέρεται διαρκώς στις προγραμματικές θέσεις της παράταξης. «Είμαστε από τις λίγες δημοτικές παρατάξεις που έχουμε θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα της πόλης», αναφέρει, και προσθέτει: «Προσωπικά συστρατεύομαι με τον Γαβριήλ Αραμπατζή για να βοηθήσω την πόλη μου να γυρίσει σελίδα».

Όπως επισημαίνει ο κ. Φασόης, η παράταξη «Η Πόλη που θέλω» άσκησε πραγματική και γόνιμη αντιπολίτευση, όταν οι άλλες παρατάξεις ήταν απούσες ή ασκούσαν αναιμική κριτική. O ίδιος, δεν αρκέστηκε σε μια «κούρσα» προεκλογικής δράσης τους τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές. Αντίθετα, βρισκόταν καθημερινά στην πόλη, γυρίζοντας σε διάφορα σημεία και καταγράφοντας προβλήματα, για τα οποία αναζητούσε διαρκώς λύσεις, εισηγούμενος στον κ. Αραμπατζή θέματα που πρέπει να αναδειχθούν στο δημοτικό συμβούλιο.

viber image 2023 08 29 19 55 22 134 Παντελής Φασόης: «Θέλουμε Να Δημιουργήσουμε Μια Πόλη Πρότυπο Για Όλους Τους Ηλιουπολίτες»

«Θέλουμε Μια Πόλη Περιποιημένη»

Η συζήτηση έρχεται αναπόφευκτα στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, με τον κ. Φασόη να επισημαίνει πως χρειάζονται δραστικά μέτρα για τη βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη. «Δεν γίνεται να παραμένουν δεκάδες οχήματα καθαριότητας ακινητοποιημένα στο γκαράζ του Δήμου» τονίζει, ενώ αναφέρεται και στο ζήτημα της δημοτικής συγκοινωνίας: «Η δημοτική συγκοινωνία στην Ηλιούπολη είναι ανύπαρκτη με ευθύνη του Δημάρχου. Εμείς θα ενώσουμε τις γειτονιές με δημοτική συγκοινωνία με στόχο να εξυπηρετούνται άμεσα και γρήγορα όλοι οι δημότες».

«Όλα αυτά τα χρόνια η καθημερινή μου επαφή με τους δημότες και τα θέματα της καθημερινότητάς τους δημιούργησε μια δυνατή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Μπορούμε και κοιταζόμαστε στα μάτια. Θέλω να ξέρετε ότι την εμπιστοσύνη που μου δείξατε δεν την πρόδωσα και δεν θα την προδώσω ποτέ», αναφέρει ο κ. Φασόης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ