Facebook Pixel

ΣυνεντευξειΣ

Αλεξάνδρα Καραχάλιου: «Θέλουμε Να Αναβαθμίσουμε Την Καθημερινότητα Σε Κάθε Γειτονιά»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλεξάνδρα Καραχάλιου: «Θέλουμε Να Αναβαθμίσουμε Την Καθημερινότητα Σε Κάθε Γειτονιά»

Η Αλεξάνδρα Καραχάλιου είναι ένα πρόσωπο που χαίρει του σεβασμού όλων των δημοτικών παρατάξεων της πόλης. Ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση των οικονομικών λόγω της επαγγελματικής της ενασχόλησης, αλλά ταυτόχρονα με υψηλό δείκτη ενσυναίσθησης, συνδυάζοντας το τεχνοκρατικό προφίλ με την αγάπη για τα κοινά.

Η θητεία της στο δημοτικό συμβούλιο χαρακτηρίστηκε από τις διαρκείς και σοβαρές προτάσεις για την προστασία των αδέσποτων ζώων, με την ίδια να είναι άκρως δραστήρια και ευαισθητοποιημένη. Στις προσεχείς εκλογές είναι για ακόμα μια φορά υποψήφια με τον Γαβριήλ Αραμπατζή και την παράταξη «Η Πόλη που θέλω».

«Επέλεξα την παράταξη του Γαβριήλ Αραμπατζή, γιατί τον εμπιστεύομαι και γνωρίζω το ήθος του και τη σεμνότητά του, τον αγώνα που έδωσε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σε πολλά ζητήματα που αφορούσαν προβλήματα της πόλης μας» αναφέρει στην «Ηλιοτυπία» η κ. Καραχάλιου, προσθέτοντας: «Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συμβάλλω και εγώ για αυτό και είμαι υποψήφια».

Ο Αγώνας Για Την Προστασία Των Αδέσποτων

Από τις πιο χαρακτηριστικές παρεμβάσεις που έχει κάνει η κ. Καραχάλιου τα τελευταία 4 χρόνια, είναι αυτές για την προστασία των αδέσποτων. Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» είναι δραστήριο μέλος της τοπικής ζωοφιλικής κοινότητας και έχει έντονη δράση εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου για σημαντικά ζητήματα όπως τα προγράμματα στειρώσεων, η δημιουργία νέου καταφυγίου και η φροντίδα όλων των ζώων της πόλης.

DSC 4896 2 rotated Αλεξάνδρα Καραχάλιου: «Θέλουμε Να Αναβαθμίσουμε Την Καθημερινότητα Σε Κάθε Γειτονιά»

«Θέλουμε Ασφαλείς Γειτονιές»

Όπως επισημαίνει η κ. Καραχάλιου, βασικός προσωπικός της στόχος είναι η αποκατάσταση της ασφάλειας στις γειτονιές. «Τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, θα τα καταλάβεις όταν θα κάνεις μία βόλτα στις γειτονίες και στις πλατείες της τόσο τη μέρα όσο και το βράδυ, τα οποία γνωρίζει κάθε δημότης» αναφέρει και συμπληρώνει: «Εαν διαβάσει κανείς το πρόγραμμά μας θα δει αναλυτικές θέσεις για την καθαριότητα, τον οδοφωτισμό, το πράσινο και άλλα προβλήματα. Διαβάζοντάς το θα δείτε ότι υπάρχουν λύσεις και δράσεις, τις οποίες θα τις υλοποιήσουμε με την εμπιστοσύνη των πολιτών».

«Έχουμε Όρεξη Και Γνώση Για Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη»

«Η θητεία μου ως δημοτικός σύμβουλος με έκανε να γνωρίσω καλύτερα τα προβλήματα της πόλης μου, με γέμισε με γνώση, όρεξη για δουλειά, και διάθεση για προσφορά. Θέλω να συμβάλλω κι εγώ με όλες τις δυνάμεις μου για τη βελτίωση και αναβάθμιση της καθημερινότητας σε κάθε γειτονιά. Μαζί με τον Γαβριήλ Αραμπατζή, θα φτιάξουμε την Ηλιούπολη που θέλουμε», καταλήγει η κ. Καραχάλιου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ