Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καρφιά Πανταζοπούλου Κατά Κοκοτινη: «Χρήστο Λησμόνησες Και Σίγησες»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Καρφιά Πανταζοπούλου Κατά Κοκοτινη: «Χρήστο Λησμόνησες Και Σίγησες»

Μία ανακοίνωση με πολλές αιχμές κατά του Χρήστου Κοκοτίνη εξέδωσε ο επικεφαλής τουηματικό αυτοδιοικητικού κινήματος Ηλιούπολης Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος κατηγορεί δημόσια τον Χρηστο Κοκοτινη για «κοντή μνήμη», με αφορμή τη στάση ουδετερότητας που τήρησε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον 2ο γύρο των τοπικών εκλογών.

Μάλιστα στην επιστολή του ο Δημήτρης Πανταζόπουλος παραθέτει ολόκληρη την επιστολή στήριξης του ενάτου προς την υποψηφιότητά του Χριστού Κοκοτίνη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, Ενώ χαρακτηριστική είναι η αποστροφή «Χρήστο λησμόνησες».

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή του Δημήτρη Πανταζόπουλου:

Αγαπητέ Χρήστο,

Λησμόνησες και σίγησες!…

Γιατί άραγε;…

21 Μαΐου 2014 Το ΕΝΑΚ στηρίζει δημόσια και δυναμικά στο 2ο γύρο το Χρήστο Κοκοτίνη. Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της εποχής.

ΔEΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 της 21 Μαΐου 2014

Το ΕΝΑΚ, ο Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, δώσαμε ένα ωραίο, καθαρό και δυναμικό αγώνα με στόχο μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και προοδευτική αρχή, προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών και τους οποίους  ευχαριστούμε  που στήριξαν τη πρόταση μας.

Οι πολίτες απαιτούν μια Δημοτική αρχή που ξέρει να σέβεται, να ακούει, να συνθέτει, να ενώνει και να εμπνέει τους πολίτες. Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα θα συνεχίσει να παλεύει μέσα και έξω από το Δημ. Συμβούλιο με θέσεις , δράσεις και προτάσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας και την προοπτική της πόλης.

Το ΕΝΑΚ πιστεύει ότι οι πολίτες πρέπει να αντιδράσουν απέναντι στον αυταρχισμό, την αλαζονεία και τη χειραγώγηση συνειδήσεων.

Στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Χρήστου Κοκοτίνη τη Β΄ Κυριακή με προσδοκία για αλλαγή στην πόλη, κατοχύρωση γνώμης, κοινωνική συμφωνία στη βάση.

 

Ο Επικεφαλής του ΕΝΑΚ

Δημήτρης Πανταζόπουλος

2 Ιουνίου 2019. Οι συνθήκες στη πόλη δεν έχουν αλλάξει. Ήμουν βέβαιος φίλε Χρήστο, ότι εσύ και η παράταξη σου, ΗλίουΠόλις Ανθρώπινη πόλη θα έπραττες το αυτονόητο. Η ανακοίνωση που εξέδωσες δημιούργησε μόνο προβληματισμό και απογοήτευση στην Ηλιούπολη. Η μη καθαρή στάση σας είναι και ανεξήγητη και περίεργη. Εσύ Χρήστο σίγησες… Η Ηλιούπολη προχωρά μπροστά.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφασίζουν δυναμικά, αποφασιστικά,

δημοκρατικά, ενωτικά.

Ψηφίζουν ΗλιούπΟλοι μαζί-ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα)

Ψηφίζουν Γιώργο Χατζηδάκη

Προχωράμε μπροστά

Προχωράμε μαζί

Προχωράμε όλοι

Για μια πόλη φιλική και φιλόξενη,

Σύγχρονη και προσβάσιμη

Ανθρώπινη και διακριτή.

Δημήτρης Πανταζόπουλος

Επικεφαλής ΕΝΑΚ

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ