Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Πλήθος Κόσμου Στην Ομιλία Του Βασίλη Βαλασόπουλου – Μετωπική Κατά Χατζηδακη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Πλήθος Κόσμου Στην Ομιλία Του Βασίλη Βαλασόπουλου – Μετωπική Κατά Χατζηδακη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Σκληρή γλώσσα κατά του αντιπάλου του στον Β γύρο των εκλογών στην Ηλιουπολη εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ηλιουπολης, από βηματος της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας μίλησε για «συνομωτες και διασπαστές, που έβλαψαν την παράταξη και την Πόλη» ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τα έργα που έχει κάνει η δημοτική αρχή για την Πόλη, απαντώντας στις κατηγορίες περί «πλασματικών έργων» που του καταλογίστηκαν.6BDCF25D BEE0 4630 AD67 DE90EBE4F5C5 Πλήθος Κόσμου Στην Ομιλία Του Βασίλη Βαλασόπουλου - Μετωπική Κατά Χατζηδακη (ΦΩΤΟ+VIDEO) E39001FD FC31 4817 88B2 5FA11EE2C456 Πλήθος Κόσμου Στην Ομιλία Του Βασίλη Βαλασόπουλου - Μετωπική Κατά Χατζηδακη (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η ομιλία του Δημάρχου ήταν χειμαρρώδης, με αρκετές φορές να υψώνει τους τόνους, ενώ δεν έκλειψε η συγκινησιακή φόρτιση όταν αναφέρθηκε στην Ηλιουπολη, τονίζοντας την αγάπη του για την πόλη που «γεννήθηκε και μεγάλωσε», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τελος, ο κ. Βαλασόπουλος κάλεσε τους Ηλιουπολιτες σε μαζική συμμετοχή στην κάλπη της Κυριακής, ενώ ζήτησε ένα «ισχυρό μήνυμα δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ