Facebook Pixel

Αθλητικα

Πάλεψε Αλλά Δεν Τα Κατάφερε Η Ηλιούπολη – Ήττα 1-2 Από Την Athens Kallithea

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πάλεψε Αλλά Δεν Τα Κατάφερε Η Ηλιούπολη – Ήττα 1-2 Από Την Athens Kallithea

Εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Athens Kallithea γνώρισε η Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague 2.

H Ηλιούπολη δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο 1ο ημίχρονο, με την Καλλιθέα να ανοίγει νωρίς το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Λουκίνα, μετά από σέντρα του Μανθάτη. Το πρώτο μέρος έληξε με αυτό το σκορ, ωστόσο στην έναρξη του δεύτερου μέρους η Ηλιούπολη άλλαξε πρόσωπο και πίεσε ψηλά. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε με τον Παντελίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 58 ο Barbosa ισοφάρισε για τον «Ήλιο» εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Η Καλλιθέα ωστόσο ανέβασε ρυθμό και στο 85, ο Λουκίνας σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας ένα πολύτιμο, εκτός έδρας τρίποντο στην ομάδα του. Πλέον η Ηλιούπολη βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμόντας με τον Γιούχτα, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ