Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ομόφωνο Ψήφισμα Για Τη Μονιμοποίηση Των Συμβασιούχων «COVID» Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ομόφωνο Ψήφισμα Για Τη Μονιμοποίηση Των Συμβασιούχων «COVID» Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Ομόφωνα αποδεκτό έγινε το ψήφισμα του Δήμου Ηλιούπολης με αίτημα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που είχαν προσληφθεί για τις ανάγκες της πανδημίας.

Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος ανέφερε πως οι εν λόγω εργαζόμενοι είναι άκρως απαραίτητοι για τη λειτουργία του Δήμου, καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε όλους τους τομείς. «Παρά το γεγονός οτι ακούγεται πως οι συμβάσεις θα πάρουν παράταση, εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στους εργαζόμενους και θα τους στηρίζουμε μέχρι να δικαιωθούν» ανέφερε ο Δήμαρχος, δηλώνοντας πως θα παραστεί σε όλα τα δικαστήρια που θα του ζητηθεί για να δηλώσει την αναγκαιότητα της μονιμοποίησης τους.

Ολοι οι επικεφαλής των παρατάξεων στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων, δηλώνοντας την αμέριστη στήριξη τους στους στον αγώνα τους.

Oι συμβασιούχοι που προσελήφθησαν εν μέσω πανδημίας έχουν προσφέρει τα μέγιστα στις υπηρεσίες του Δήμου, στελεχώνοντας άκρως σημαντικά πόστα στην καθαριότητα και την υπηρεσία πρασίνου, και ο αγώνας τους αφορά την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών και των παροχών του Δήμου προς τους πολίτες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ