Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Με Τον Πρόεδρο Του ΕΕΑ Mε Μέτρα Τόνωσης Των Τοπικών Επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Με Τον Πρόεδρο Του ΕΕΑ Mε Μέτρα Τόνωσης Των Τοπικών Επιχειρήσεων

Συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα είχαν στελέχη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενίσχυση των επιχειρήσεων στην πόλη και η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με τον Ε.Σ.Η να καταθέτει 3 σημαντικές προτάσεις, οι οποίες έγιναν αποδεκτές με χαρά απο τοπ πρόεδρο του ΕΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα, εκ μέρους του Ε.Σ.Η κατατέθηκαν προτάσεις όπως η δημιουργία δωρεάν σημείων Wifi σε διάφορα σημεία της πόλης, δημιουργία δωρεάν Application για όσα καταστήματα ενδιαφέρονται καθώς και δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα. Εντός των επόμενων εβδομάδων θα υπάρξει εξειδίκευση των μέτρων και νέες ανακοινώσεις από τον ΕΣΗ.

Εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης παρευρέθηκαν στην συνάντηση ο πρόεδρος κ. Θανάσης Μπίρλης, ο γραμματέας κ. Θάνος Ζαζάς και ο εκπρόσωπος τύπου κ. Παντελής Φασόης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ