Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δέσμευση Μ. Βορίδη Για Δίμηνη Παράταση Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου Σε Περιφέρειες & Δήμους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δέσμευση Μ. Βορίδη Για Δίμηνη Παράταση Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου Σε Περιφέρειες & Δήμους

Παράταση έως 31 Μάιου στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) σε περιφέρειες και δήμους, δεσμεύτηκε ότι θα δώσει ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης.

Στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη εργασίας της ΕΝΠΕ που είχε ο κ. Βορίδης με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς, επί τάπητος τέθηκε το θέμα σχετικά με την παράταση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες της πανδημίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΝΠΕ μαζί με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλης που κατά την εισήγησή τους και οι δύο υποστήριξαν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη προσωπικού λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης σχολίασε πώς: «Η απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη και της κυβέρνησης να παρατείνει τις συμβάσεις του έκτακτου προσωπικού για ακόμα 2 μήνες, είναι πολύ θετική, με δεδομένες τις  αυξημένες ανάγκες που έχουν οι υπηρεσίες μας, εξαιτίας κυρίως της υγειονομικής κρίσης».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ