Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκτεταμένες Εργασίες Ανακατασκευής Δρόμων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εκτεταμένες Εργασίες Ανακατασκευής Δρόμων Στην Ηλιούπολη

Με ταχείς ρυθμούς πραγματοποιείται το έργο του Δήμου Ηλιούπολης με σκοπο την ανακατασκευή οδών μετά την εκρίζωση δέντρων, του οποίου ο προϋπολογισμός φτάνει τα 74.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες ανακατασκευής και αποκατάστασης οδών στον Δήμο Ηλιούπολης με συνολικό κόστος προϋπολογισμού 74.400 €, το οποίο έρχεται να επιδιορθώσει τα οδοστρώματα που βρίσκονται τοπικά ανυψωμένα από τις ρίζες των δέντρων.

Στα σημεία που θα πραγματοποιηθούν κατασκευές σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης είναι σημεία που υπέδειξαν οι πολίτες, αλλά και που εντοπίστηκαν από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου.

Στις συγκεκριμένες εργασίες θα πραγματοποιηθούνε: Κοπή του υπάρχοντος οδοστρώματος με ευθύγραμμη συνεχή τομή, εκσκαφή, επιμελή συγκέντρωση και απομάκρυνση όλων των προϊόντων εκσκαφής και τέλος νέα πλήρη κατασκευή ασφαλτικής στρώσης με το απαραίτητο υπόστρωμα και με τις σχετικές εκριζώσεις όπου απαιτούνται.

Στόχος είναι να αποκατασταθεί η ασφάλεια σε δρόμους και πεζοδρόμια, μειώνοντας τον κίνδυνο σε διερχόμενα οχήματα αλλά και πεζούς.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ