Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ολονύχτια Επιφυλακή Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Με Διαρκείς Αποχιονισμούς Δρόμων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ολονύχτια Επιφυλακή Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Με Διαρκείς Αποχιονισμούς Δρόμων

Σε ολονύχτια επιφυλακή βρίσκεται από χθες το βράδυ ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης με αφορμή το ξέσπασμα της κακοκαιρίας.

Συνεργεία του Δήμου υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και του αντιδημάρχου Γιάννη Αντζινά βρίσκονται επι ποδός σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης, προκειμένου να υπάρχει διαρκείς καθαρισμός και να αποφευχθεί ο σχηματισμός πάγου. Στόχος της διοίκησης είναι να μην επαναληφθούν οι περυσινές εικόνες, καθώς έχουν επιστρατευθεί μηχανήματα για τον αποχιονισμό κεντρικών οδικών αρτηριών και δρόμων με μεγάλη κλίση σε δύσκολες γειτονιές, όπως η Αγία Μαρίνα, η Αγία Μαύρα και τα αστυνομικά.

Είχε προηγηθεί εκτεταμένη ρίψη αλατιού τις βραδινές ώρες πριν την χιονόπτωση, ώστε να αποφευχθεί ο παγετός στους δρόμους. Εντωμεταξύ το 112 απέστειλε νέο μήνυμα το πρωί της Δευτέρας, το οποίο προειδοποιούσε για όξυνση των φαινομένων έως το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ