Facebook Pixel

Δημοτικα

Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των αντιδημάρχων που θα στελεχώνουν τη νέα δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη, με τον Στάθη Ψυρρόπουλο να ανακοινώνει τα καθήκοντα που αναλαμβάνει ο καθένας.

Συνολικά, οι αντιδήμαρχοι της νέας δημοτικής αρχής θα είναι 11, με το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr πριν από 1 μήνα να επιβεβαιώνεται σε μεγάλο βαθμό ως προς τα σενάρια για τη στελέχωση των θέσεων. Έτσι, οι αντιδήμαρχοι θα είναι οι εξής:

Τα Βιογραφικά Των Νέων Αντιδημάρχων

Γιάννης Πούλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αναπληρωτής Δημάρχου

DSC02537 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο κ. Πούλος αναλαμβάνει την αντιδήμαρχία που είχε και επί δημαρχίας Γιώργου Χατζηδάκη, έχοντας εμπειρία 4 χρόνων στη διοίκηση του Δήμου. Ζει στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης από το 1970. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 1988. Εργάζεται στην Αγία Μαρίνα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1990.

Έως τον Ιούνιο του 2023 ήταν αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης και εξυπηρέτησης του δημότη στη διοίκηση του νυν Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Είναι ιδρυτικό μέλος του ΕΝΑΚ (Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης).

Χρήστος Καλαρρύτης – Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

orkomosia 33 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Όπως δηλώνει «Έχει αφιερώσει όλο το έργο του στην επικοινωνία με τους συμπολίτες του και στην επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων». Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος πρασίνου,  πόλης και ποιότητας ζωής, Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, στη διοίκηση του Βασίλη Βαλασόπουλου (2011-2019).

Γιάννης Γρηγορέας – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Και Αθλητισμού

DSC02553 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Γιάννης Γρηγορέας, αναλαμβάνει ένα πόστο που ξέρει καλλά λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Είναι γέννημα-θρέμα Ηλιουπολίτης και εργάζεται ως καθηγητής φυσικής Αγωγής και Προπονητής Πυγμαχίας Α’. Είναι Βαλκανιονίκης στην πυγμαχία, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος του αθλητικού οργανισμού (ΠΑΟΔΗΛ) επί θητείας Βασίλη Βαλασόπουλου (2011-2019). Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2014 και διατηρεί δική του επιχείρηση στην Ηλιούπολη.

Έλενα Καπίρη – Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαφάνειας & ΚΕΠ

DSC02557 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Μία από τις πιο έμπειρες δημοτικές συμβούλους του νέου Δημάρχου αναλαμβάνει ένα σημαντικό πόστο στον συντονισμό των διοικητικών υπηρεσιών, σε στενή συνεργασία με τον νέο γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Ζαχιώτη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Αθηνών με ειδικότητα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Εργάζεται ως Διοικητικός Σύμβουλος στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και έχει πολυετή εμπειρία στη Διαχείριση και Υλοποίηση Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Κατά τη θητεία του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου (2011-2019) διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, Μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμων Ηλιούπολης και Δάφνης – Υμηττού.

Δημήτρης Κομνηνός – Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

DSC02544 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο κ. Κομνηνός αναλαμβάνει το δύσκολο χαροφυλάκιο των οικονομικών. Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 1994 και είναι Σύμβουλος Αναπτυξιακών Έργων και συνεργάζεται με Δήμους και γενικότερα δημόσιους φορείς από όλη την Ευρώπη. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως Project Manager σε αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτούνται απευθείας από την Ε.Ε. Μιλάει 4 γλώσσες και έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και το Διεθνές Δίκαιο.

Νίκος Καραβαγγέλης – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ποιότητας Ζωής & Διαχείρισης Απορριμμάτων

orkomosia 20 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Το κρίσιμο πόστο της καθαριότητας πάει στα χέρια ενός «νεοφώτιστου» αιρετού. Ο κ. Καραβαγγέλης είναι απόστρατος αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας και υπηρέτησε σε επιχειρησιακές, αλλά και σε επιτελικές θέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας. Έλαβε διάφορες εξειδικεύσεις ως τεχνικός και παρακολούθησε μετεκπαιδεύσεις, διάφορα σχολεία της ΠΑ και επιμορφωτικά σεμινάρια. Μετά την αποστρατεία Του έλαβε την πιστοποίηση προσωπικού παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για 4 χρόνια. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Γιώργος Βενετσανόπουλος – Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας

DSC02541 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο 48χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής του Γ.Σ Ηλιούπολης, αναλαμβάνει τον «πολύπαθο» τομέα του πρασίνου, έχοντας σχετική επαγγελματική εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια. Γεννήθηκε στις 22/2/1976 και μεγάλωσε Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στη περιοχή του προφήτη Ηλία. Είναι πτυχιούχος στο κλάδο τον εφαρμοσμένων τεχνών με ειδίκευση στη Γραφιστική και μιλαει την Αγγλική γλώσσα. Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα Κατασκευής και Συντηρήσεις γηπέδων ποδοσφαίρου και γενικά έργα πρασίνου (δημόσια έργα – κλαδέματα).Έχω εργαστεί επίσης στο κλάδο τον εφαρμοσμένων τεχνών σαν γραφίστας και για πάνω από 17χρονια στο χώρο της εστίασης ως μάνατζερ-μετρ.

Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής και αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ.Σ Ηλιούπολης.

Κάρολος Ιταλός – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

DSC02596 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

O Kάρολος Ιταλός εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στην εταιρεία AVRAMAR, που αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. Στο παρεθλόν έχει υπάρξει υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Franchise στην αλυσίδα εστίασης «Γρηγόρης», International Business Developer στην εταιρεία Biofresh Europe GmbH και Key Account Manager στην «Δέλτα». Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Γιάννης Ακρίβος – Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης Και Πολιτικών Ισότητας

orkomosia 19 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο κ. Ακρίβος είναι νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος και αναλαμβάνει τη διαχείριση των σχολικών μονάδων και των ζητημάτων παιδείας, ευρύτερα. Κατοικεί στην Ηλιούπολη από το 2009. Είναι κάτοχος πτυχίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Επίσης είναι κάτοχος Msc στα οικονομικά και International MBA στη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών.

Εργάζεται στο ιδιωτικό τομέα από το 2004 σε διάφορες θέσεις ευθύνης κυρίως στον κλάδο της υγείας. Επίσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες μου εθελοντικά σε αθλητικούς οργανισμούς και σε διάφορες δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Κυριακή Μαρή – Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης

orkomosia 29 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης με καταγωγή από την Κρήτη. Είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό του τμήματος “Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης” με ειδίκευση Περιφερειακού και Τοπικού Αναπτυξιακού Προγραμματισμού” του Παντείου Πανεπιστημίου. Εκπονεί τη διπλωματική της εργασία στον “Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Περιφέρεια Αττικής- Μετάβαση στη Ψηφιακή Περιφέρεια αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες“. Έχει εργαστεί στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ηλιούπολης και του Δήμου Βύρωνα και από το 2021 εργάζεται ως Διοικητικός στην Περιφέρεια Αττικής. Είναι μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης. Από το 2011 είναι εθελόντρια της Ελληνικής εταιρείας για τη Σκλήρυνση κατά πλάκας του γραφείου Αττικής με έδρα την Ηλιούπολη. Τέλος, είναι μέλος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).


Παύλος Λαμπρόπουλος – Αντιδήμαρχος Προστασίας & Προαγωγής Της Δημόσιας Υγείας

orkomosia 22 Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Παύλος Λαμπρόπουλος είναι ένα από τα πιο «δυνατά» βιογραφικά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη». Είναι χειρουργός Μαστολόγος σε κορυφαίο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, ενώ έχει και πλούσια κοινωνική προσφορά τόσο στο αντικείμενο του όσο και στην πόλη. Είναι Κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με διάκριση Άριστα και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Τηλεχειρουργική και Ρομποτική Χειρουργική. Μεταξύ άλλων, υπήρξε αιρετό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Τζάνειο, ενώ είναι αιρετό τακτικό μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο και αναπληρωματικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Μεταξά.

Από τους παραπάνω αντιδημάρχους οι κύριοι Ακρίβος, Καραβαγγέλης και Λαμπρόπουλος είναι άμισθοι.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Oι 11 Νέοι Αντιδήμαρχοι Στον Δήμο Ηλιούπολης – Τα Βιογραφικά Τους
  1. Ο/Η ilioupolinews.gr λέει:

    Καλησπέρα σας,

    Υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και δεν εμφανιζόντουσαν οι παράγραφοι κάτω από τις 2 τελευταίες φωτογραφίες των αντιδημάρχων. Διορθώθηκε.

    Ευχαριστούμε για την επισήμανση.

  2. Ο/Η Απόστολος Αλεξατος λέει:

    Στο νέο Δήμαρχο ευχόμαστε καλή τύχη. Θα προτείναμε να περπατήσει το Δήμο του και να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του και να φροντίσει να τα αποκαταστήσει.
    Ιδιαίτερα γύρω από το Δημαρχείο.

  3. Ο/Η Γιώργος Αντωνόπουλος λέει:

    Μήπως είναι λιγο τραγικό για ένα ειδησεογραφικό site που πραγματευεται θεματα σε ενα στενό πλαισιο ενός Δήμου, να παρουσιαζει ενα αρθρο με ελλειπή στοιχεία και να μην έχει τη δυνατότητα να βάλει τα βιογραφικά όλων των Αντιδημάρχων; Τέτοια προχειρότητα; Τόσο δυσκολο είναι να μας ενημερωσετε σωστα, να ξερουμε καποια στοιχεία για αυτούς που θα διοικούν το δήμο τα επομενα 5 χρόνια. Ελπίζω να μην ειναι δειγμα της δημοσιογραφίας σας αυτό, γιατι εδω και πολύ καιρό ενημερώνομαι κυρίως απο το site σας για τα θεματα της πόλης μας.

  4. Ο/Η Γιώργος Αντωνόπουλος λέει:

    Μήπως είναι λιγο τραγικό για ένα ειδησεογραφικό site που πραγματευεται θεματα σε ενα στενό πλαισιο ενός Δήμου, να παρουσιαζει ενα αρθρο με ελλειπή στοιχεία, και να μην έχει τη δυνατότητα να βάλει τα βιογραφικά όλων των Αντιδημάρχων? Τέτοια προχειρότητα? Τόσο δυσκολο είναι να μας ενημερωσετε σωστα, να ξερουμε καποια στοιχεία για αυτούς που θα διοικούν το δήμο τα επομενα 5 χρόνια.
    Ελπίζω να μην ειναι δειγμα της δημοσιογραφίας σας αυτό, γιατι εδω και πολύ καιρό ενημερώνομαι κυρίως απο το site σας για τα θεματα της πόλης μας.

  5. Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ zΩΤΟΥ λέει:

    Καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο τους στους δυσκολους καιρους.Λιγα λογια πολυ δουλεια, για να δουμε τι θα δουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ