Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: «Καραμπόλες» Στις Αντιδημαρχίες – Ποιοι Θα Είναι Σύμβουλοι Του Νέου Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: «Καραμπόλες» Στις Αντιδημαρχίες – Ποιοι Θα Είναι Σύμβουλοι Του Νέου Δημάρχου

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην κάλυψη των θέσεων των αντιδημάρχων στην Ηλιούπολη, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Στάθη Ψυρρόπουλο να προβαίνει σε εσωτερικές ανακατατάξεις πριν την οριστικοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος του Δήμου.

Όπως είχε γράψει το ilioupolinews.gr, τα ονόματα που θα αναλάβουν αντιδημαρχίες έχουν «κλειδώσει», ωστόσο υπήρξαν εσωτερικές μετακινήσεις της τελευταίας στιγμής, ενώ το αρχικό ρεπορτάζ που ήθελε τον κ. Γιάννη Ακρίβο να αναλαμβάνει θέση αντιδημάρχου επιβεβαιώνεται. Έτσι, ο κ. Ακρίβος θα είναι αντιδήμαρχος Παιδείας, ενώ η κ. Καπίρη η οποία φημολογούνταν πως θα αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, αναλαμβάνει τελικά την «αναπτυξιακή αντιδημαρχία», στην οποία σήμερα προϊσταται ο κ. Σταύρος Γεωργάκης.

Ο κ. Κάρολος Ιταλός θα είναι αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ο κ. Νίκος Καραβαγγέλης αντιδήμαρχος καθαριότητας, ο κ. Γιώργος Βενετσανόπουλος αναλαμβάνει τον τομέα του πρασίνου, ο κ. Χρήστος Καλαρρύτης θα αναλάβει την πολιτική προστασία και τη δημοτική αστυνομία, ο κ. Γιάννης Γρηγορέας θα είναι αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού, ενώ το δύσκολο χαρτοφυλάκιο των οικονομικών θα αναλάβει ο κ. Δημήτρης Κομνηνός. Tέλος, το Νο2 της νέας δημοτικής αρχής θα είναι ο κ. Γιάννης Πούλος, ο οποίος θα εκτελεί χρέη αναπληρωτή Δημάρχου και αντιδήμαρχου κοινωνικών υπηρεσιών.

Για τις θέσεις των ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Δημάρχου, φαίνεται πως έχουν κλειδώσει ήδη τα ονόματα του συγγραφέα Γιάννη Ζευγώλη ο οποίος θα αναλάβει την επικοινωνία και του κ. Κοντονίκα ο οποίος θα είναι ειδικός σύμβουλος επί τεχνικών θεμάτων. Φημολογία υπάρχει και για την κάλυψη θέσης ειδικού συνεργάτη από τη νομικό κ. Τοπακιτζιάν, η οποία θα συμβουλεύει τον νέο δήμαρχο σε μια σειρά νομικών θεμάτων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ