Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επιστροφή Στις Νίκες Για Την Ηλιούπολη Που Είδε «4άδα» Και Ανεβαίνει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επιστροφή Στις Νίκες Για Την Ηλιούπολη Που Είδε «4άδα» Και Ανεβαίνει

Μια άκρως σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Β’ πέτυχε η Ηλιούπολη, για την -εξ αναβολής- 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2, επικρατώντας με 0-2 στο γήπεδο της Λιβαδειάς, όπου χρησιμοποιήθηκε ως έδρα των «πρασίνων».

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ήλιου έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής, με την Ηλιούπολη να παίζει παραγωγικό ποδόσφαιρο και να αφήνει καλές εντυπώσεις. Το πρώτο τέρμα για την Ηλιούπολη σημείωσε ο Μάντιτς στο 31′, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Frimpong.

Πλέον η Ηλιούπολη έχει 14 βαθμούς, ισοβαθμώντας με τον Ιωνικό στην 4η θέση, ενώ στην επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω.

Oι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο ως εξής:

Παναθηναϊκός Β΄ (Σ. Αντωνίου): Λίλο, Σιδεράς, Βουτσάς (76΄ Χατζηιωάννου), Αθανασακόπουλος (76΄ Καραμπάς), Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46΄ Σαρδέλης), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Νταμπίζας (46΄ Μπιλάλ), Λάμψιας (60΄ Μαντσίνι)

Ηλιούπολη (Σ. Παπαδόπουλος): Περιστερίδης, Ασίγκμπα, Βασιλούδης (71΄ Ράντοβατς), Κρέτση (58΄ Χάγκαν), Άντο, Γκουτσούλιας, Μάντιτς (71΄Μπαστακός), Τοπάλ, Μπουσάι (37΄ Ντέτλερ), Φουρλάνος, Τσαφταρίδη(58΄ Ράμος)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ