Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Υπόθεση «Βachelor»: Προσφεύγει Νομικά Ο Δήμος – Εξηγήσεις Από Τον Πρόεδρο Του ΠΑΟΔΗΛ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Υπόθεση «Βachelor»: Προσφεύγει Νομικά Ο Δήμος – Εξηγήσεις Από Τον Πρόεδρο Του ΠΑΟΔΗΛ

Σε έμμεση απολογία προς τους συναδέλφους του και τους πολίτες προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, σχετικά με το ζήτημα του τηλεοπτικού reality “The Bachelor” στο δημοτικό στάδιο “Χαλικάκι”.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις αιρετών της αντιπολίτευσης για το ζήτημα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κ. Θέμης Γιαννόπουλος ανέφερε πως ο ίδιος δεν ήταν γνώστης των λεπτομερειών του γυρίσματος και πως το αίτημα που είχε γίνει στο τέλος Αυγούστου, δεν ανέφερε καμία λεπτομέρεια περί του γνωστού ριάλιτι. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην εισήγηση του, η αρχική κρούση είχε γίνει από την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και αφορούσε διαγωνισμό αθλητών και σε γεύμα επιβράβευσης.

Επικαλούμενος το άρθρο 17 του καταστατικού του ΠΑΟΔΗΛ, ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως είχε τη θεσμική δυνατότητα να εγκρίνει το αίτημα της εταιρείας παραγωγής, τονίζοντας ωστόσο πως εάν γνώριζε εκ των προτέρων τις πραγματικές λεπτομέρειες των γυρισμάτων, ουδέποτε θα επέτρεπε τη διεξαγωγή τους. «Έχουμε αποδείξει έμπρακτα τόσο εγώ όσο και η διοίκηση πως δεν θα κάνουμε καμία ηθική έκπτωση σε τέτοια ζητήματα και είμαστε υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των γυναικών».

Έντονη Αντίθεση Της Αντιδημάρχου Παιδείας

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε και η αντιδήμαρχος παιδείας κ. Κατερίνα Χωματά, η οποία σε έντονο ύφος έκανε λόγο για απαράδεκτη απόφαση. Στην τοποθέτηση της, η κ. Χωματά ζήτησε από τον ΠΑΟΔΗΛ να κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής και να αξιώσει αποζημίωση. «Δεν θα μείνει έτσι αυτό το θέμα», διεμήνυσε η αντιδήμαρχος παιδείας, η οποία μάλιστα ζήτησε την αναθεώρηση του άρθρου 17 του καταστατικού του ΠΑΟΔΗΛ που επικαλέστηκε ο κ. Γιαννόπουλος.

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Εξαπατηθήκαμε, Θα Υπάρξει Νομική Διαδικασία»

Ξεκάθαρη έκανε την πρόθεση του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης σχετικά με το επίμαχο ζήτημα, τονίζοντας πως τόσο ο ΠΑΟΔΗΛ όσο και ο Δήμος εξαπατήθηκαν από την εταιρεία παραγωγής. «Έχω δώσει εντολή στη νομική υπηρεσία να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες» ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ τόνισε πως «πάγια στάση της διοίκησης είναι η καταδίκη τέτοιου είδους τηλεοπτικών παραγωγών που υποβαθμίζουν τον ρόλο της γυναίκας».

Υπενθυμίζεται πως ο Δήμαρχος στο παρελθόν, με ανάρτηση του, έχει καταδικάσει τέτοιου είδους ριάλιτι, χαρακτηρίζοντας τα «τηλεσκουπίδια».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ