Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέος Γενικός Γραμματέας Του Δήμου Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος

Το προφίλ του νέου γενικού γραμματέα.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Νέος Γενικός Γραμματέας Του Δήμου Ηλιούπολης Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος

Το κρίσιμο πόστο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης θα αναλάβει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ο Δημήτρης Πανταζόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.

Ο επικεφαλής του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος, φαίνεται πως είναι ο “εκλεκτός” του νέου Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, προκειμένου να στελεχώσει μια θέση που είναι  κρίσιμη για την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Η μακρόχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία του κ. Πανταζόπουλου στα δημοτικά πράγματα ήταν το κλειδί για την επιλογή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο ίδιος φαίνεται πως θα έχει αυξημένες διοικητικές αρμοδιότητες, συμμετέχοντας ενεργά, εκτός από τον διοικητικό μηχανισμό του Δήμου και στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της Πόλης.

Ποιος Είναι Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος

Ο Δημήτρης Πανταζόπουλος είναι εκπαιδευτικός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης και από το 1984 μέχρι σήμερα είναι εκπαιδευτικός σε οργανική θέση σε σχολεία της Ηλιούπολης. Από το 2004 μέχρι σήμερα διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Από το 1998 εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος, έχοντας περάσει 2 φορές από τη θέση του Αντιδημάρχου αλλά και από άλλα σημαντικά δημοτικά πόστα. Μαζί με τους Γιάννη Πούλο και Γιώργο Μπενά ιδρύσανε το 2010 το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα Ηλιούπολης (ΕΝΑΚ), το οποίο στις τελευταίες εκλογές συνέπραξε με την παράταξη του Γιώργου Χατζηδάκη “ΗλιουπΌλοι Μαζί”, κερδίζοντας τις εκλογές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ