Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Γνωστός Ηλιουπολίτης Επιχειρηματίας Σύμβουλος Του Νέου Δημάρχου

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που θα βρεθεί στη νέα διοίκηση.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Γνωστός Ηλιουπολίτης Επιχειρηματίας Σύμβουλος Του Νέου Δημάρχου

Μια κίνηση με υψηλό συμβολισμό αναμένεται να κάνει την επόμενη της ανάληψης των καθηκόντων του ο νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilioupolinews.gr, o νεοεκλεγείς Δήμαρχος σχεδιάζει την τοποθέτηση ενός γνωστού Ηλιουπολίτη επιχειρηματία σε πόστο εντεταλμένου συμβούλου, με αυξημένες αρμοδιότητες σε θέματα αγοράς και επιχειρηματικότητας στην πόλη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί και σε άλλον τομέα.

Λόγος για τον Γιώργο Μπενά, πρώην δημοτικό σύμβουλο και τοπικό επιχειρηματία με πλούσια κοινωνική δράση. Ο κ. Μπενάς είναι ένας από τους συνιδρυτές του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Ηλιούπολης, έχοντας εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2010. Είναι επίσης ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

benas Γνωστός Ηλιουπολίτης Επιχειρηματίας Σύμβουλος Του Νέου Δημάρχου

O Γιώργος Μπενάς.

Ο Γιώργος Μπενάς διατηρεί εδώ και χρόνα κάβα ποτών στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης, ενώ έχει ενεργή ενασχόληση και με την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΣΗ.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ