Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Νέος Πρόεδρος Στον Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης Ο Ντίνος Μανταδάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Νέος Πρόεδρος Στον Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης Ο Ντίνος Μανταδάκης

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στον σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης, με τον Ηλιουπολίτη Ντίνο Μανταδάκη να είναι ο νέος πρόεδρος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Κωσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις του ΔΣ κατέλαβαν ο Αλέξανδρος Χαρασανάκης ως Γενικός Γραμματέας , Αναπληρωτής Γραμματέας ο Αντώνης Τζιγκουνάκης, Ταμίας ο Αθανάσιος Τούπαλας, Αναπληρωτής ταμίας ο Ιωάννης Καποκάκης, Κοσμήτορας η Μαριάννα Χαλκιαδάκη.

Οι κ. Κατερίνα Μαρκουλάκη και Καλλιόπη Σαβουϊδάκη θα έχουν υποστηρικτικά καθήκοντα, ενώ αρμόδιες για θέματα προβολής και επικοινωνίας θα είναι η κ. Χριστίνα Γαστουνιώτη η κ. Κατερίνα Κουτρουμπέλη.

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών το ΔΣ ευχαρίστησε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες από την Ηλιούπολη. Ο σύλλογος Κρητών είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της πόλης με πολυετή ιστορία και πλούσια συνεισφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της Ηλιούπολης.

255653908 3164664423756839 1040166249053178416 n Νέος Πρόεδρος Στον Σύλλογο Κρητών Ηλιούπολης Ο Ντίνος Μανταδάκης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ