Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: «Βροχή» Τα Πρόστιμα Για Παράνομα Παρκαρίσματα & Αυθαιρεσίες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: «Βροχή» Τα Πρόστιμα Για Παράνομα Παρκαρίσματα & Αυθαιρεσίες

Σαφή εντολή για μηδενική ανοχή σε φαινόμενα παραβίασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έχουν λάβει οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου.

Τις τελευταίες 3 εβδομάδες οι περιπολίες της δημοτικής αστυνομίας έχουν αυξηθεί στην πόλη, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να βεβαιώνουν σωρεία παραβάσεων τόσο για παράνομο παρκάρισμα, όσο και για παράνομη κατάληψη δρόμων, πεζοδρομίων και κοινοχρήστων χώρων. Οι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν εντολή να προβαίνουν σε συστάσεις πριν την επιβολή προστίμων, ωστόσο δεν «χαρίζονται» σε περίπτωση που το συμβάν επαναληφθεί ή εντοπίσουν μια εξόφθαλμη παρανομία.

Δεν «Σβήνεται» Καμία Κλήση – Κοινή Στάση Διοίκησης & Αντιπολίτευσης

Όσο για τις ενστάσεις για παραγραφή των προστίμων που φτάνουν στην αρμόδια επιτροπή ποιότητας ζωής, απορρίπτονται στο σύνολο τους με ομόφωνες αποφάσεις και με τη στήριξη της αντιπολίτευσης, με τους αιρετούς να δείχνουν με αυτό τον τρόπο την πεποίθηση τους να μπει τέλος στο άναρχο παρκάρισμα και τις αυθαιρεσίες σε βάρος δημόσιων χώρων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ