Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καιρός: Νέο Δελτίο Επιδείνωσης Από Την ΕΜΥ – Που Θα Χιονίσει Στην Αττική

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καιρός: Νέο Δελτίο Επιδείνωσης Από Την ΕΜΥ – Που Θα Χιονίσει Στην Αττική

Μέ νέο δελτίο της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία επικαιροποιεί την πρόβλεψη της για την κακοκαιρία που θα πλήξει το λεκανοπέδιο της Αττικής τις επόμενες ώρες.

Το πρώτο δελτίο που είχε εκδώσει η ΕΜΥ δεν είχε σαφείς προβλέψεις για το ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία, ωστόσο το επικαιροποιημένο δελτίο που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας 29/1 δίνει απαντήσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο, για την Αττική προβλέπεται ένταση των χιονοπτώσεων από το βράδυ της Δευτέρας 29/1) στα ορεινά και ημιορεινά και από τη νύχτα σε περιοχές με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 300-400m), ενώ την Τρίτη 30/1, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στο λεκανοπέδιο και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Mε απλά λόγια, οι μετεωρολόγοι θεωρούν δεδομένη την χιονόπτωση και χιονόστρωση στα βόρεια τμήματα της Αττικής (Εκάλη, Διόνυσος, Καπανδρίτι κλπ), ενώ ενδέχεται τα ξημερώματα της Τρίτης να υπάρξουν ασθενείς χιονοπτώσεις και σε πόλεις όπως η Ηλιούπολη που βρίσκονται κοντά στον ορεινό όγκο του Υμηττού.

Υπενθυμίζεται πως από το βράδυ της Δευτέρας 29/1, όλα τα ΙΧ στο λεκανοπέδιο είναι υποχρεωμένα να έχουν στις αποσκευές τους αντιολιστθητικές αλυσίδες, μετά από απόφαση της τροχαίας Αττικής.

Ακολουθήστε το ilioupolinews.gr στο Viber για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα σημαντικά νέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ