Facebook Pixel

Τοπικα

Νέο Ατύχημα Στη Συμβολή Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Νέο Ατύχημα Στη Συμβολή Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου Στην Ηλιούπολη

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παύλου Πεντάρη & Ηρωών Πολυτεχνείου στην Ηλιούπολη, με δύο ΙΧ να συγκρούονται πλαγιομετωπικά.

Η σύγκρουση σημειώθηκε λόγω της απροσεξίας του ενός οδηγού, ο οποίος παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και την υποχρεωτική προς τα δεξιά πορεία, πηγαίνοντας ευθεία. Ως αποτέλεσμα συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στην κάθοδο της Πεντάρη, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Παρά τις πρόσφατες εξαγγελίες της δημοτικής αρχής και τις ανακοινώσεις για «παρέμβαση» στο σημείο πριν λίγους μήνες με ανανέωση του χρώματος των διαγραμμίσεων, η επικινδυνότητα του σημείου παραμένει υψηλή, ενώ βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης ειδική κυκλοφοριακή μελέτη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

3 σχόλια στο άρθρο “Νέο Ατύχημα Στη Συμβολή Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου Στην Ηλιούπολη
  1. Ο/Η Δημότης λέει:

    Στο προηγούμενο σχόλιο εκ παραδρομής έγραψα λανθασμένη ημερομηνία. Διόρθωση: Το ατύχημα που αναφέρει το άρθρο έγινε την Δευτέρα 01/04/2024.

  2. Ο/Η Δημότης λέει:

    Η κατάσταση είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ! Καθημερινό φαινόμενο … μόλις πριν από λίγα λεπτά έγινε νέο ατύχημα με δύο ΙΧΕ ευτυχώς δίχως τραυματισμό των οδηγών. Το ατύχημα που αναφέρει το άρθρο έγινε την Δευτέρα 01/01/2024.

  3. Ο/Η mesogitis Sv1hbq λέει:

    Καλημέρα καλό Μηνά!!!! Όταν έχεις να κάνεις με τέτοια συμπεριφορά δεν σώζεται τιποτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ