Facebook Pixel

Τοπικα

Επανέναρξη Για Τον Θεσμό Του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Επανέναρξη Για Τον Θεσμό Του Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων Στην Ηλιούπολη

Και επίσημα επανέρχεται ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου εφήβων στην Ηλιούπολη, με τη δημοτική αρχή να θέλει με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει τη συμμετοχή των νέων στα κοινά της πόλης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είχε πραγματοποιηθεί πριν 5 χρόνια, με τον νέο Δήμαρχο να επιχειρεί να δώσει βήμα στους εφήβους της Ηλιούπολης να εκφράσουν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση διάφορων πτυχών της δημόσιας ζωής στην πόλη. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εφήβων θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2024 στις 12:00μ.μ
στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όσα σχολεία δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το πράξουν έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 στις 13.00μ.μ., εδώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου «Η σημασία, ειδικά σήμερα, της επαναφοράς ενός τέτοιου θεσμού είναι ιδιαίτερα
σημαντική και αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή προκειμένου να θέσουν οι νέοι τα ερωτήματά τους, να διεκδικήσουν απαντήσεις για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας της πόλης, να καλλιεργήσουν αρετές όπως είναι η τόλμη, η παρρησία, η κοινωνικότητα».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ