Facebook Pixel

Αθλητικα

Σημαντική Διάκριση Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης – 6ος Σε Όλη Την Ελλάδα Σε Αριθμό Αθλητών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σημαντική Διάκριση Για Τον Γ.Σ Ηλιούπολης – 6ος Σε Όλη Την Ελλάδα Σε Αριθμό Αθλητών

Μια σημαντική διάκριση πέτυχε για ακόμα μια φορά ο Γ.Σ Ηλιούπολης, η οποία τον κατατάσσει στα ΤΟP-6 αθλητικά σωματεία σε πανελλαδικό επίπεδο.

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Γ.Σ.Η, πλασάρεται στην 6η θέση στον αριθμό ενεργών αθλητών, αφήνοντας μάλιστα πίσω του μεγάλους συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα, ο Γ.Σ Ηλιούπολης αριθμεί συνολικά 1.861 αθλητές και αθλήτριες στα 11 αθλήματα που υποστηρίζει, με την πρωτιά να ανήκει στον Πανιώνιο, ενώ ακολουθούν ο Πανελλήνιος, ο Πανσερραϊκός, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.

O Γ.Σ Ηλιούπολης μετρά, από ιδρύσεως του, εκατοντάδες διακρίσεις στα 11 αθλήματα, ενώ οι ομάδες του πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες που συμμετέχουν. Χαρακτηριστική είναι η επιτυχία του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο από το 2022 συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Superleague 2, σημειώνοντας σπουδαίες πορείες, ενώ φέτος συμμετέχει στα playoffs ανόδου στη Superleague.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ