Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Κατερίνα Χωματά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Nέα Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Η Κατερίνα Χωματά

Στην θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης εξελέγη η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Χωματά, στην ειδική συνεδρίαση που διεξάγεται αυτή την ώρα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Η κ. Χωματά προτάθηκε για το συγκεκριμένο αξίωμα έπειτα από την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Βιδάλη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αντιδημάρχου στη δημοτική αρχή. Είχε προηγηθεί η παραίτητηση του αντιδημάρχου Γιάννη Πούλου και η ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Δημάρχου, γεγονός που προκάλεσε ανακατατάξεις στη διοίκηση, ο οποίες εκτιμάται πως θα ανακοινωθούν επίσημα το πρωί της Δευτέρας.

Η κ. Χωματά είναι ένα από τα πιο έμπειρα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με μακρά πορεία στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα της πόλης, από την εποχή της Δημαρχίας του Θεόδωρου Γεωργάκη. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός, με τεράστια πείρα σε ζητήματα εκπαίδευσης και παιδείας, καθώς έχει θητεύσει ως διευθύντρια τόσο στο πολυκλαδικό σχολείο της Ηλιούπολης όσο και στο 1ο Λύκειο της πόλης. Η κ. Χωματά χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού του συνόλου του σώματος, ενώ η συνολική της πορεία στην κοινωνία και την τοπική πολιτική σκηνή της στην πόλη την καθιστά θεσμικό ταγό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ