Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχεται Νέα Κακοκαιρία Με «Ψυχρή Εισβολή» – Ανακοίνωση Του Δήμου Ηλιούπολης

Δεν αποκλείεται να δούμε χιόνι, για δεύτερη φορά σε διάστημα 15 ημερών στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχεται Νέα Κακοκαιρία Με «Ψυχρή Εισβολή» – Ανακοίνωση Του Δήμου Ηλιούπολης

Μέτρα προστασίας των ευάλωτων κοινωνικών από την επερχόμενη κακοκαιρία ανακοίνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης, μετά από την παρέμβαση των πρώην αντιδημάρχων Αγγελου Δημητρόπουλου και Μαρίνου Μπασούρη, οι οποίοι είχαν ασκήσει έντονη κριτική στην διοίκηση για την ελλειπή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις θερμαινόμενες αίθουσες.

Σύμφωνα με τον έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ,  την Κυριακή 5/1/2019 αλλά και την ημέρα των Θεοφανίων (Δευτέρα 6/1) αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με παγετό, χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ακόμα και σε περιοχές της Αττικής που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς όγκους, όπως η Ηλιούπολη. Σύμφωνα με τις προγνώσεις, η θερμοκρασία για το διήμερο 5 & 6 Ιανουαρίου δεν θα ξεπερνά τους 5 βαθμούς στην Ηλιούπολη.

Σε Επιφυλακή Για Την Κακοκαιρία Ο Δήμος Ηλιούπολης

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Δήμος Ηλιούπολης ενόψει της κακοκαιρίας. Μετά από παρέμβαση των στελεχών της αντιπολίτευσης, ανακοινώθηκαν οι  θερμαινόμενες αίθουσες , προς χρήση κάθε συμπολίτη που έχει ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος διαθέτει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και την αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης, η ομάδα επιφυλακής του Δήμου Ηλιούπολης θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει τη βοήθειά της σε κάθε Δημότη, που θα την χρειαστεί.

Στο χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου (στο υπόστεγο του ΕΚΑΒ), υπάρχουν σάκοι με αλάτι στη διάθεση των Δημοτών που επιθυμούν προληπτικά να το χρησιμοποιήσουν στα πεζοδρόμια και στις εισόδους των κατοικιών τους.
Τα τηλέφωνα για κλήσεις έκτακτης ανάγκης είναι:

1. Δημαρχείο Ηλιούπολης 2109970001 και 2109970002
2. Γιάννης Αντζινάς Αντιδήμαρχος 6944835410
3. Κώστας Σεφτελής Αντιδήμαρχος 6932379229

 

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ