Facebook Pixel

Αθλητικα

Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Επίσημη επίσκεψη των ποδοσφαιριστών του ΓΣΗ στο κατάστημα του μεγάλου χορηγού της ομάδας.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Την ικανοποίηση του για την φετινή αγωνιστική πορεία της ομάδας του ΓΣΗ εξέφρασε ο μεγάλος χορηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ιδιοκτήτης των καταστημάτων “Οφθαλμος” κ. Θανάσης Μπίρλης.

Σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΓΣΗ στο κατάστημα “Οφθαλμός” επί της κεντρικής πλατείας, ο κ. Μπίρλης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό και διοικητικό προσωπικό για την προσπάθεια που γίνεται, ενώ δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα με όλες του τις δυνάμεις. «Στηρίζω 40 χρόνια τον σύλλογο και η φετινή σας πορεία είναι πολύ καλή, μας δίνει χαρά και μας θυμίζει παλιές καλές εποχές» δήλωσε ο κ. Μπιρλής μιλώντας στους παίκτες.

ofthalmos gsi 02 773x380 1 Θανάσης Μπίρλης: «Είναι Χαρά Μου Να Στηρίζω Τον ΓΣΗ, Εξαιρετική Η Φετινή Πορεία»

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι ποδοσφαιριστές του ΓΣΗ προσέφεραν ως αναμνηστικά δώρα στον κ. Μπίρλη μια φωτογραφία της ομάδας από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν καθώς και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών και του προπονητή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ