Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μιχάλης Κουρής: «Κάποια Blogs Παραπληροφορούν Σκόπιμα Τους Ηλιουπολίτες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μιχάλης Κουρής: «Κάποια Blogs Παραπληροφορούν Σκόπιμα Τους Ηλιουπολίτες»

Ευθείες βολές κατά του Γαβριήλ Αραμπατζή και ενός τοπικού blog εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κουρής, με αφορμή το ζήτημα της αναβάθμισης του οδοφωτισμού.

Ο κ. Κουρής, με αφορμή δημοσίευμα τοπικού blog που εκθείαζε τη στάση του κ. Αραμπατζή στην προχθεσινή οικονομική επιτροπή, έκανε λόγο για «σκόπιμη παραπληροφόρηση από παραταξιακούς ντελάληδες που διαδίδουν fake news».

«Όσοι ήταν παρόντες στην οικονομική επιτροπή ξέρουν πως η παράταξη μας «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» δια του εκπροσώπου της Μιχάλη Κουρή, ήταν εκείνη που ΠΡΩΤΗ ζήτησε να έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντιδρώντας στην μεθόδευση της δημοτικής αρχής. Για την ιστορία και μόνο τονίζουμε πως ο κ. Αραμπατζής ήταν ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ στη διαδικασία», τονίζει ο κ. Κουρής και συμπληρώνει:

«Η παράταξη μας ήταν εκείνη που πρώτη αντέδρασε, επισημαίνοντας ότι είναι υπέρ του συγκεκριμένου έργου αλλά δεν συμφωνεί με τον τρόπο χρηματοδότησής του κλπ, η παράταξη μας ήταν εκείνη που πρώτη ζήτησε διαφάνεια, η παράταξη μας είναι εκείνη που σήμερα θα ζητήσει ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για το συγκεκριμένο θέμα».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την αιχμηρή αποστροφή «Η πόλη γνωρίζει ποιοι κάνουν δημοσιογραφία καθ’ υπαγόρευση».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ