Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μία Οφειλόμενη Συγγνώμη Στους Αναγνώστες Μας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μία Οφειλόμενη Συγγνώμη Στους Αναγνώστες Μας

Σήμερα το πρωί, ενημερωθήκαμε από αναγνώστες, γνωστούς και φίλους πως συνελλήφθη Ηλιουπολίτης Ιερέας για βιασμό ανήλικης.

Όπως όλα τα MME, σπεύσαμε να δημοσιεύσουμε τις πρωτες πληροφορίες για το γεγονός, όπως είχαν καταγραφεί σε site πανελλαδικής εμβελειας, οι οποίες ωστόσο αποδείχτηκαν λανθασμένες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, πληροφορηθήκαμε πως η σύλληψη αφορά ιερέα στον Άγιο Πανελεήμονα και όχι στην Ηλιούπολη, συνεπώς το κείμενο που δημοσιεύσαμε-ευτυχώς για ελάχιστα λεπτα- δεν ευσταθούσε.

Ζητάμε μια ειλικρινή συγνώμη από τους αναγνωστες μας για την δημοσίευση εσφαλμένων πληροφορίων. Το ilioupolinews.gr στη σύντομη πορεία του τηρεί πιστά τις αρχές της διασταύρωσης των πληροφορίων και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε λάθος, μην τηρώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Δεσμευόμαστε για το -κατα το δυνατόν- πληρέστερη και αντικειμενικότερη ενημέρωση για τα τοπικά ζητήματα στο εγγυς μέλλον.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μία Οφειλόμενη Συγγνώμη Στους Αναγνώστες Μας
  1. Ο/Η Δημήτρης από κέντρο λέει:

    Ίσως είναι καλύτερο να δημοσιεύετε είδησεις επιβεβαιωμένες από πρακτορεία ειδήσεων. Ως blogger ξέρω πως είναι μεγάλο πρόβλημα η διασταύρωση της είδησης, μιας και οι περισσότερες ”ειδήσεις” είναι reposts ή reblogs ΜΗ επιβεβαιωμένων ειδήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ