Facebook Pixel

Αθλητικα

Μια Ανάσα Από Το 2ο Σερί Πρωτάθλημα Το Βόλεϋ Ανδρών Του Γ.Σ.Η – Κάλεσμα Για Το Κρίσιμο Παιχνίδι Της Δευτέρας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια Ανάσα Από Το 2ο Σερί Πρωτάθλημα Το Βόλεϋ Ανδρών Του Γ.Σ.Η – Κάλεσμα Για Το Κρίσιμο Παιχνίδι Της Δευτέρας

Μία νίκη μακριά από τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται το τμήμα βόλεϋ ανδρών του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Στο πρόσφατο παιχνίδι του 1ου τελικού των Playoffs της Β’ Εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΑ, ο «Ήλιος» έκανε την απόλυτη ανατροπή, «γυρίζοντας» το εις βάρος του 2-0 από τον Έσπερο και κερδίζοντας το κρίσιμο μάτς. Η ομάδα του Γιάννη Παπαχρήστου έκανε τη μεγάλη ανατροπή με 2-3 (25 – 18 (1), 25 – 21 (2), 17 – 25 (3), 20 – 25 (4), 9 – 15 (5), στην Καλλιθέα, βάζοντας ισχυρές βάσεις για τον επαναληπτικό τελικό της Ηλιούπολης.

Πλέον η ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο στο κλειστό της Ηλιούπολης, με τη νίκη να «κλειδώνει» τον τίτλο για την ομάδα της πόλης μας. Η οικογένεια του Γ.Σ Ηλιούπολης καλεί όλους τους Ηλιουπολίτες να δώσουν το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα της Δευτέρας 1/4, με τον προπονητή του «Ήλιου» κ. Παπαχρήστο να δηλώνει στο Ilioupolinews: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους παίκτες μου. Καλώ ολους τους συμπολίτες μας να μας στηρίξουν ενεργά την Δευτέρα πρώτη Απριλίου».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ