Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Επανεκκίνηση Μετά Από 5 Χρόνια Για Τη Γραμμή 3 Της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Επανεκκίνηση Μετά Από 5 Χρόνια Για Τη Γραμμή 3 Της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Ακόμα μια γραμμή της δημοτικής συγκοινωνίας επανέρχεται σε κανονική λειτουργία στην Ηλιούπολη, καθώς μετά από 5 χρόνια, η γραμμή 3 θα λειτουργεί κανονικά από την Παρασκευή 29 Μαρτίου.

Η συγκεκριμένη γραμμή είχε σταματήσει από το 2019 λόγω προβλημάτων στα mini λεωφορεία “Solaris”, τα οποία είχαν μείνει ακινητοποιημένα για χρόνια. Με την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα δημοτική αρχή το ένα λεωφορείο επιδιορθώθηκε και παραδίδεται στην κυκλοφορία από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, με μια ώρα διακοπή μεταξύ 10 και 11 το πρωί.

Τονίζεται πως η γραμμή 3 θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, με τα δρομολόγια να διαμορφώνονται ως εξής:

Αφετηρία: Νυμφών & Αλιμούντος
Δρομολόγιο: Κυπρίων Ηρώων – Πλατεία 25ης Μαρτίου – Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου – Πύρωνος (Μετρό Ηλιούπολης) – Κλεάνθους – Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου – Ηρώς Κωνσταντοπούλου – Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ) – Μαρίνου Αντύπα – Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου – Πλατεία Καποδίστρια (Αγία Μαύρα)
Επιστροφή: Αναστάσεως – Αρχιμήδους – Νεύτωνος – Αλ. Παναγούλη

Η επανέναρξη του δρομολογίου της γραμμής 3 πιστώνεται στον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Καραβαγγέλη, ο οποίος είχε δεσμευτεί για άμεση επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Επανεκκίνηση Μετά Από 5 Χρόνια Για Τη Γραμμή 3 Της Δημοτικής Συγκοινωνίας
  1. Ο/Η Roula Hatzispirou λέει:

    Ναι αλλά τώρα δεν λειτουργεί η γραμμή 1 για την οποία φτιάχτηκαν στάσεις από τον απελθόντα δήμαρχο και τώρα τις έχουμε απλά για οταν βρέξει να μπαίνουμε από κάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ