Facebook Pixel

Δημοτικα

Μετωπική Ψυρρόπουλου Χατζηδάκη Για Την Οικονομική Κατάσταση Του Δήμου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μετωπική Ψυρρόπουλου Χατζηδάκη Για Την Οικονομική Κατάσταση Του Δήμου

Ακόμα μια σκληρή κόντρα εκτιλήσετε μεταξύ του νυν και του πρώην Δημάρχου στα Social Media με αφορμή την οικονομική κατάσταση του Δήμου Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος, με video που δημοσίευσε κατηγορεί τον τέως Δήμαρχο πως η διοίκησή του κόστισε 8 εκατομμύρια ευρώ στον Δήμο, αφήνοντας αιχμές για κακοδιοίκηση. Όπως αναφέρει ο κ. Ψυρρόπουλος, ο κ. Χατζηδάκης παρέλαβε ως Δήμαρχος 5 εκατ. ευρώ ταμειακά διαθέσιμα αφήνοντας 1,08 εκατ. ευρώ στο τέλος της θητείας του. Ο κ. Ψυρρόπουλος, επιπλέον, αναφέρει πως η προηγούμενη δημοτική αρχή άφησε υποχρεώσεις 1,28 εκατ. ευρώ. «Το ταμείο που παραλάβαμε είναι μείον», τόνισε ο κ. Ψυρρόπουλος, περιγράφοντας με τα πιο μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του Δήμου, και αναφέροντας πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρξει αδυναμία κάλυψης των ανελαστικών δαπανών.

Δείτε το βίντεο του Δημάρχου:

Χατζηδάκης: «Ασύλητα Ψέμματα & Υποκρισία Από Τον κ. Ψυρρόπουλο»

Απαντώντας στο βίντεο του Δημάρχου, ο κ. Χατζηδάκης δημοσίευσε έγγραφο που αναφέρει πως το «ταμείο» που παρέδωσε στον κ. Ψυρρόπουλο ανερχόταν στα 2,5 εκατομμύρια, κατηγορώντας τον για «ψέμματα και υποκρισία». Μάλιστα, ο τέως Δήμαρχος κάνει λόγο για συκοφαντίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο κ. Ψυρρόπουλος με σημερινό του βίντεο ασύλληπτης υποκρισίας συνέχισε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να συκοφαντεί με ψευδείς ισχυρισμούς και στοιχεία που δεν εμφανίζει γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν. Ενδεικτικά και μόνο ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέλαβε στις αρχές του χρόνου άγγιζαν το 1.082.485 ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε στις αρχές του έτους αναφέρεται ρητά πως τα ταμειακά διαθέσιμα που πέρασαν από το 2023 στο 2024 ήταν ύψους 2.562.127,61 ευρώ».

Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης προχωρά σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία αναφέροντας πως ο κ. Ψυρρόπουλος δεν θα στηρίξει τους 136 συμβασιούχους του Δήμου Ηλιούπολης στη δικαστική μάχη για την παραμονή τους στον Δήμο, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει απόφαση από τη δημοτική του ομάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

H ένταση μεταξύ των δύο παρατάξεων αναμένεται να κλιμακωθεί στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο (25/4).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Μετωπική Ψυρρόπουλου Χατζηδάκη Για Την Οικονομική Κατάσταση Του Δήμου
  1. Ο/Η simos λέει:

    Κυβερνάει με 30 τακατό.
    Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Ας πρόσεχαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ