Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μετονομασία Του Η’ Βρεφονηπιακού Ηλιούπολης Στη Μνήμη Της Έμης Ζαννιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μετονομασία Του Η’ Βρεφονηπιακού Ηλιούπολης Στη Μνήμη Της Έμης Ζαννιά

Τη μνήμη της σπουδαίας αυτοδιοικητικής και πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Έμης Ζανιά θα τιμήσει ο Δήμος Ηλιούπολης, σε μια ειδική εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος θα προβεί σε μετονομασία του Η’ Βρεφονηπιακού Σταθμού σε Η΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός Ηλιούπολης «Ευφημία (Έμη) Ζαννιά», σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, στις 11:00, επί της οδού Αγαμένονος 3.

Η Έμη Ζαννιά είχε πολυετή, πλούσια και πολυσχιδή δράση στα δημοτικά τεκταινόμενα της Ηλιούπολης, ούσα στενή συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Θεόδωρου Γεωργάκη. Είχε διατελέσει αντιδήμαρχος για σειρά ετών, ενώ στη μετεξέλιξη της δημοκρατικής παράταξης στην Ηλιούπολη το 2010, υπήρξε στενή συνεργάτης και του τέως Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου. 

Στην τελευταία της θητεία στο δημοτικό συμβούλιο, η κ. Ζαννιά διετέλεσε πρόεδρος του σώματος, με μια άκρως επιτυχημένη θητεία, η οποία τίμησε το αξίωμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ