Facebook Pixel

Δημοτικα

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Μεταξύ Δήμου Ηλιούπολης Και Εμπορικού Συλλόγου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πρωτόκολλο Συνεργασίας Μεταξύ Δήμου Ηλιούπολης Και Εμπορικού Συλλόγου

Και επίσημα σφράγισαν τη στενή τους συνεργασία ο Δήμος Ηλιούπολης και ο εμπορικός σύλλογος της πόλης, με τον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη και τον πρόεδρο του ΕΣΗ Θανάση Μπίρλη να υπογράφουν σχετικό πρωτόκολλο.

Το πρωτόκολλο αφορά σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την τόνωση της τοπικής αγοράς, με τον Δήμο να στέκεται αρωγός σε μια σειρά προτάσεων και ιδεών του ΕΣΗ προς αυτή την κατεύθυνση. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, ενώ τον εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Θανάσης Μπίρλης και ο γραμματέας κ. Θάνος Ζαζάς.

Τι Περιλαμβάνει Το Πρωτόκολλο Συνεργασίας

Βασικό αντικείμενο είναι η διεξαγωγή δράσεων αλλά και η σχέση συνεργασίας και αρωγής για την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων. Προς αυτή τη κατεύθυνση είναι δυνατό να υπάρξει μια αμφίδρομη σχέση συνεργασίας που θα αφορά τους εξής τομείς:

1. Τη παροχή των απαραίτητων χώρων και υλικοτεχνικής υποστήριξης από το Δήμο Ηλιούπολης προκειμένου να διοργανωθούν εκδηλώσεις για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

2. Τη συνδιοργάνωση με την παροχή της αιγίδας του Δήμου και τυχόν άλλες ενέργειες που αποφασίζονται ανά περίπτωση, σεμιναρίων, τοπικών εκδηλώσεων επιχειρηματικότητας (συναυλίες, καλλιτέχνες του δρόμου, διαγωνισμοί, κυνήγι θησαυρού κ.λπ.) και άλλων δράσεων τόσο σε κτήρια και αίθουσες του Δήμου όσο και σε υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους.

3. Τη συνεργασία για την εκπόνηση Μελετών Ανάπτυξης των τοπικών αγορών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ