Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Power Pass: Ανοίγει Η Πλατφόρμα Για Τις Αποζημιώσεις Στο Ρεύμα – Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Power Pass: Ανοίγει Η Πλατφόρμα Για Τις Αποζημιώσεις Στο Ρεύμα – Τι Πρέπει Να Γνωρίζετε

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει για το κοινό η πλατφόρμα αιτήσεων για το Power Pass, μέσα από το οποίο θα γίνουν επιστροφές χρημάτων σε χιλιάδες νοικοκυριά λόγω των μεγάλων ανατιμήσεων στο ρεύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή έως τέλη Ιουνίου, ενώ οι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Η αποζημίωση θα κυμαίνεται από τα 18 έως και τα 600 ευρώ και αφορά τους λογαριαθμούς που έχουν εκδοθεί από 1/12/2021 έως και την 31/5/2022.

Οι Δικαιούχοι Και Η Διαδικασία Αίτησης

Δικαιούχοι είναι όλοι οι οικιακοί καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας που υπέστησαν επιβάρυνση λόγω της ρήτρας αναπροσαρμογής στα τιμολόγια του ρεύματος. Η ενίσχυση μέσω του power pass αφορά τόσο την κύρια κατοικία των δικαιούχων όσο και κατοικία παιδιών που ενδεχομένως να σπουδάζουν. Οι δικαιούχοι, κατά την συμπλήρωση της αίτησης δεν θα χρειαστεί να εισάγουν στοιχεία για τις χρεώσεις καθώς αυτά θα είναι διαθέσιμα στο σύστημα μέσω των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος.

Η διαδικασία θα είναι απλή, με τους δικαιούχους να πρέπει να εισέλθουν στην ψηφιακή πλατφόρμα με χρήση των προσωπικών κωδικών taxis. Στη συνέχεια, θα πρέπει να βεβαιώσουν ή να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία για την κύρια κατοικία και τον μετρητή καταναλωσης, να διορθώσουν ενδεχόμενα λάθη ή παραλείψεις καθώς και να γράψουν το IBAN στο οποίο θα πιστωθούν τα χρήματα της επιστροφής.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ