Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μελέτες Στατικής Επάρκειας Στις Κερκίδες Των Δημοτικών Γηπέδων Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μελέτες Στατικής Επάρκειας Στις Κερκίδες Των Δημοτικών Γηπέδων Της Ηλιούπολης

Σε εκπόνηση αναλυτικών μελετών στατικής επάρκειας των κερκίδων των Α’ και Β’ δημοτικών γηπέδων της Ηλιούπολης προσανατολίζεται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δημοτική αρχή ετοιμάζει στις αρχές του 2021 να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή μελετών στατικής επάρκειας για τις κερκίδες των γηπέδων που φιλοξενούν τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Η διοίκηση του Δήμου σκοπεύει να επισπεύσει τις διαδικασίες, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα και να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν σε παρεμβάσεις, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο. Ο λόγος της εκπόνησης των μελετών είναι προκειμένου να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφαλείας που, πλέον, απαιτούνται για όλους τους ανοικτούς αθλητικούς χώρους.

Προτεραιότητα φαίνεται πως είναι το Α’ Δημοτικό Γήπεδο της πόλης, το οποίο φιλοξενεί τον Γ.Σ Ηλιούπολης και τον Χαραυγιακού, ομάδες που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ