Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ξεκινούν Τα Έργα Για Το Αντιπλημμυρικό Έργο Ηλιούπολης & Βύρωνα – Υπεγράφη Η Σύμβαση

Ένα έργο που θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την ευρύτερη περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ξεκινούν Τα Έργα Για Το Αντιπλημμυρικό Έργο Ηλιούπολης & Βύρωνα – Υπεγράφη Η Σύμβαση

Στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης μπαίνει το μεγάλο διαδημοτικό αντιπλημμυρικό έργο Ηλιούπολης-Βύρωνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδοτεί το έργο υπέγραψε την προγραμματική σύμβαση ύψους 3,2 εκατ. ευρώ με την ανάδοχο εταιρεία, δίνοντας το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών. Πρόκειται για μια παρέμβαση τεράστιας σημασίας για την Ηλιούπολη, η οποία θα αποτρέψει τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή πέριξ του κοιμητηρίου και θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά ολόκληρη την περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Το έργο φέρει την προσωπική σφραγίδα του τέως Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου, ο οποίος ήταν εκείνος που με τους συνεργάτες του σχεδίασαν και πρότειναν το έργο στην περιφέρεια Αττικής προς ένταξη σε χρηματοδότηση.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης «Αρχίζουν σύντομα τα έργα μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του αναδόχου, για την κατασκευή του έργου αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως, με συμβατικό κόστος 3.219.303,05 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και χρηματοδότηση της Περιφέρειας».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ