Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανάληψη Ευθύνης Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Ηλιούπολης

Aνάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανάληψη Ευθύνης Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Ηλιούπολης

Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης ΝΔ στην Ηλιούπολη ανέλαβε η αναρχική ομάδα «Μαύρες Σκιές».

Η ανάληψη ευθύνης έγινε με ανάρτηση της αναρχικής ομάδας στο γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου athens.indymedia.org. Η ανάρτηση με τίτλο «Επίθεση σε γραφεία της ΝΔ στην Ηλιούπολη» επιφυλάσσεται για νέες επιθέσεις και αναφέρει τα εξής:

Απο τη ληξη του Β παγκοσμιου πολέμου, αλλα και πιο πριν, μεχρι κ σήμερα η κοινωνία δεχεται εναν ανηλεη πολεμο από αστικα κοινοβουλευτικα κομματα σε συνεργασία με μεγαλοτρωκτικα επιχειρηματιες και ΜΜΕ.Οι σύμμαχοι μαζι με τους ντόπιους δοσίλογους ξεκίνησαν υποχθονιες διεργασίες για την ανακοπή της λαϊκής αντίστασης. Με προσχημα οτι όλα αυτα γίνονται για το καλο μας, επιχειρηματολογια επικαιρη μεχρι σήμερα, εξαπελυσαν μια τρομερή επίθεση εναντίον της κοινωνιας.

Οποιος αγωνιστηκε για την ελευθερία και την κοινωνική απελευθέρωση χαρακτηριστηκε “εγκληματιας” και οδηγηθηκε στη φυλακή.Εν αντιθέσει οι ταγματασφαλιτες, ρουφιανοι, μαυραγοριτες κατέλαβαν ολες τις κρατικές, καιριες γι αυτούς θέσεις, όπως και σε ΜΜΕ και αστυνομία. Έφτιαξαν στρατοδικεία, εξορίες, βασανισαν καθε φωνή που τολμησε να υψωθει.Εστησαν ενα οικογενειοκρατικο εξουσιαστικο σύστημα το οποίο τους εξασφαλιζε την επιβίωση σε ολα τα επίπεδα, προσωπική και πολιτική, εις βάρος ολων μας.Σημερα οι ιδιες οικογένειες συνεχίζουν και κατέχουν αυτες τις θεσεις θεωρώντας οτι βρισκονται στο απυρόβλητο.

Χαρακτηριστική η οικογένεια Μητσοτάκη, μια εγκληματικη συμμορία αεργων και φασιστικων καθικιων, η οποία βρίσκεται σήμερα στη κρατική διαχείριση εξαπολυωντας μια απο τις χειρότερες επιθέσεις που εχουμε δεχτει στο πετσι μας, στα εργασιακα δικαίωματα, την καταστολή, ακόμη και σε προσωπικες ελευθεριες και ατομικα δικαίωματα χρόνων κερδισμενα με αγωνες και αίμα.

Με τον μανδύα παντα της πανδημίας, και έχοντας αποτυχει πλήρως κι εκει και με ολους τους υποταχτικους μηχανισμους στο πλευρο της, όπως τα ΜΜΕ συνεχίζουν ακαθεκτοι το εργο τους. Εμεις από τη πλευρα μας τους απαντάμε όπως τους αξίζει σπαζοντας για αρχή τα γραφεια της ΝΔ στην Ηλιούπολη, μια συμβολική μεν ενέργεια, που ομως αντανακλά την οργη μας.

Επιφυλασσομαστε για τη συνέχεια.

ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΙΕΣ

indimedia Ανάληψη Ευθύνης Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Ηλιούπολης

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ