Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεγάλα Προβλήματα Λόγω Της Καταρρακτώδους Βροχής Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλα Προβλήματα Λόγω Της Καταρρακτώδους Βροχής Στην Ηλιούπολη

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης και σε όλο το Λεκανοπέδιο λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που μαίνεται την τελευταία 1 ώρα.

H καταιγίδα μαίνεται με μεγάλη ένταση, μετά από μια ανάπαυλα τις απογευματινές ώρες, προκαλώντας πολλά προβλήματα στην πόλη. Αρκετά ζητήματα παρατηρούνται και στην Αγία Μαρίνα, και στην κάτω Ηλιούπολη, με πολίτες να καταγγέλλουν ολιγωρία από τους αρμόδιους για τον μη-καθαρισμό των φρεατίων. Περίπου στις 9 το βράδυ, εστάλη μήνυμα από το 112, το οποίο προειδοποιούσε για επιδείνωση του καιρού.

Περίπου στις 5 το απόγευμα, είχε προηγηθεί κατακλυσμός προκαλώντας προβλήματα σε περιοχές όπως το δημοτικό κοιμητήριο, όπου ο χείμαρρος που έχει σχηματιστεί είχε προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στην Κατεχάκη, με τα ΙΧ να είναι κολλημένα στα ορμητικά νερά, ενώ στο κέντρο της πόλης σημειώθηκε μποτιλιάρισμα, με την κίνηση να διεξάγεται μετ’ εμποδίων.

Τα συνεργεία του Δήμου βρίσκονται επί ποδός όλο το 24ωρο υπό τον συντονισμό του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη και του Αντιδήμαρχου Γιάννη Αντζινά και παρεμβαίνουν όπου εντοπίζεται πρόβλημα.

373563576 810917140514771 7039832221325432813 n Μεγάλα Προβλήματα Λόγω Της Καταρρακτώδους Βροχής Στην Ηλιούπολη
IMG 0332 Μεγάλα Προβλήματα Λόγω Της Καταρρακτώδους Βροχής Στην Ηλιούπολη


(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ