Facebook Pixel

Τοπικα

Κακοκαιρία – Ηλιούπολη: Αιχμές Από Τους Επικεφαλής Παρατάξεων Κατά Της Διοίκησης Για Πλημμελή Προετοιμασία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κακοκαιρία – Ηλιούπολη: Αιχμές Από Τους Επικεφαλής Παρατάξεων Κατά Της Διοίκησης Για Πλημμελή Προετοιμασία

Η κακοκαιρία που έπληξε το λεκανοπέδιο προκάλεσε πολλά προβλήματα, όπως ήταν φυσικό και στην Ηλιούπολη, προκαλώντας την αντίδραση των δημοτικών παρατάξεων, με αιχμές απέναντι στη δημοτική αρχή για ελλιπή προετοιμασία για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πρώτος εξέδωσε ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου, κάνοντας λόγο για «προχειρότητα που πρέπει να σταματήσει». «Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της προχειρότητας της δημοτικής αρχής, η οποία δεν μερίμνησε για τον έγκαιρο καθαρισμό των φρεατίων, παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις της ΕΜΥ για έντονα καιρικά φαινόμενα» και προσθέτει: «Χρειαζόμαστε μια δημοτική αρχή με γνώση, πείρα και αποφασιστικότητα που να μπορεί να προλαμβάνει καταστάσεις, με οργάνωση, και όχι απλώς να αντιμετωπίζει τις συνέπειες».

Aπό τη μεριά του ο κ. Ψυρρόπουλος κατήγγειλε και εκείνος πλημμελή προετοιμασία, κάνοντας ειδική αναφορά στα μη-καθαρισμένα φρεάτια και καταγγέλλοντας την πλήρη απουσία του Δημάρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου. Ο κ. Ψυρρόπουλος, τέλος, εξαπέλυσε βολές και για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου στην Αγία Μαρίνα, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή.

Βολές Από Την Παράταξη «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»

«Ένα μήνα ακριβώς πριν τις δημοτικές εκλογές, είχαμε, δυστυχώς, την ευκαιρία να θαυμάσουμε και πάλι τα έργα υποδομής της παρούσας δημοτικής αρχής. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει την Ηλιούπολη είναι η Δημοτική μας Κίνηση. Έχουμε και τη διάθεση και την τεχνική επάρκεια. Και αυτό θα φανεί στο αναλυτικό μας πρόγραμμα, που θα δημοσιευθεί σύντομα.», αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη του Θοδωρή Παπαδάτου.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιουπολης: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, αναφέρει: «Βρισκόμαστε στην αρχή του φθινοπώρου και μια νεροποντή μετέτρεψε τους δρόμους της Ηλιούπολης σε χείμαρρους. Μήπως ήρθε η ώρα η δημοτική αρχή να κάνει αντιπλημμυρικά έργα, να θωρακίσει την πόλη και τα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες μέρες για να μη ζήσουμε τα περσινά αίσχη με τις πλημμυρισμένες αίθουσες;»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ