Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ιστορική Κυβίστηση Στην Ηλιούπολη: Στηρίζει Στάθη Ψυρρόπουλο Το ΕΝΑΚ Μετά Από 4 Χρόνια Στη Δημοτική Αρχή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ιστορική Κυβίστηση Στην Ηλιούπολη: Στηρίζει Στάθη Ψυρρόπουλο Το ΕΝΑΚ Μετά Από 4 Χρόνια Στη Δημοτική Αρχή

Την επίσημη στήριξή του στον Στάθη Ψυρρόπουλο ανακοίνωσε ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ (Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος) Δημήτρης Πανταζόπουλος.

Το ΕΝΑΚ, που μέχρι πριν δύο μήνες κατείχε θέσεις στη σημερινή δημοτική αρχή, προχώρησε σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στάσης, δίνοντας τη στήριξη του στον επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη» στις προσεχείς εκλογές. Η παράταξη του κ. Πανταζόπουλου (ENAK) συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2010 ως παράταξη-«αντάρτης» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Βασίλη Βαλασόπουλο, λαμβάνοντας 11,7%, ενώ στις εκλογές του 2014 έλαβε μόλις 7,4%. Στις εκλογές του 2019, προκειμένου να γλιτώσει τον εκλογικό και πολιτικό αφανισμό, παρείχε τη στήριξη της στη σημερινή διοίκηση του Δήμου και στον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη, από την οποία έφυγε 3 μήνες πριν τις εκλογές για να στηρίξει τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Η κόντρα της παράταξη του Δημήτρη Πανταζόπουλου με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» την οποία στηρίζει -επίσημα πλέον- στις προσεχείς εκλογές ήταν ιστορική, με αποκορύφωμα τις βαριές εκφράσεις του μέλους του ΕΝΑΚ και πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Πούλου τη νύχτα της νίκης του Γιώργου Χατζηδάκη, όπου on camera φώναζε: «9 χρόνια μας γ####ε ο π###ης».

YouTube video

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Πανταζόπουλος αναφέρει πως «οι κωλοτούμπες δεν αφορούν τους πολίτες», τονίζοντας πως η παράταξή του χαίρει του σεβασμού και της αγάπης των Ηλιουπολιτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πανταζόπουλου:

Δημοτικές Εκλογές – Ηλιούπολη 2023

Τα προβλήματα, οι ανάγκες και το μέλλον της πόλης απαιτούν λύσεις.

Σε 35 ημέρες οι πολίτες θα εκλέξουν την επόμενη δημοτική αρχή.

Οι διαμάχες, οι λυκοφιλίες, οι κωλοτούμπες, οι αντεγκλήσεις οι διαφωνίες και οι προσωπικές επιθέσεις δεν αφορούν σήμερα κανέναν, και ειδικά τους πολίτες.

Οι ανάγκες της εποχής που ζούμε επιβάλλουν ειλικρινή συνεργασία, ενότητα δυνάμεων σε κοινό πρόγραμμα, συνεννόηση και συμπόρευση για την πόλη και τις ανάγκες της.

Καθαριότητα, πράσινο, ανακύκλωση, ηλεκτροφωτισμό, πρωτοβάθμια υγεία, καθημερινότητα, δημόσια συγκοινωνία, δημόσια περιουσία, λεωφόρος Κατεχάκη, Εμπορικό κέντρο, ελεύθερη πρόσβαση, πεζοδρόμια, αισθητική της πόλης, περιμένουν πεισματικά απαντήσεις και κυρίως, λύσεις.

Εννέα υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν την ψήφο. Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις διαφορές ουσίας, Η αυτοδιοικητική εικόνα της πόλης, παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα :

Ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης δεν αξιοποίησε την ισχυρή εντολή που πήρε το 2019. Η σκέψη, η δράση και το ενδιαφέρον του είναι η επανεκλογή του με όποιο τρόπο. Δεν υλοποίησε όσα υποσχεθήκαμε, δεν άφησε το χνάρι τής δημιουργίας, και της προοπτικής.

Προτίμησε να ενα νέο σχήμα χωρίς δεσμεύσεις, αρχές, προσανατολισμό και ενιαία πολιτική συμπεριφορά προς τους πολίτες.

Ο Βασ. Βαλασόπουλος εχει αποχωρήσει απο το 2019 απο την αυτοδιοικητική ζωή της πόλης και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών του συμβούλων προσαρτήθηκε γρήγορα κι εύκολα δίπλα στον Γ. Χατζηδάκη. Οι άλλες παρατάξεις ακολουθούν μοναχικούς δρόμους με όπλο την ατομική αυθεντία και τη φιλοδοξία εκάστου.

Το ΕΝΑΚ *(Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα) δεν θα κατέλθει αυτόνομα στις δημοτικές Εκλογές. Εχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό απο τους Ηλιουπολίτες την τελευταία 15ετία. Το ΕΝΑΚ θα συνεχίσει να συμμετέχει και να προσφέρει μέσα στην κοινωνία των πολιτών, πάντα με θέσεις, προτάσεις και δράσειςγια ολα τα μεγάλα και τα καθημερινά προβλήματα της πόλης.

Θα συνεργαζόμαστε πάντα με όποιους έχουν όραμα και πείθουν οτι μπορούν να ακούσουν, να το ενισχύσουν, να το συνδιαμορφώσουν και να το υλοποιήσουν.

Μία πρόκληση για το ΕΝΑΚ και μία νέα ελπίδα για την Ηλιούπολη είναι η συνεργασία, η συνεννόηση και τελικά η συμπόρευση με τον Στάθη Ψυρρόπουλο.

Θέλω να ευχηθώ καλή δουλειά και καλή επιτυχία στα μέλη του ΕΝΑΚ που θα συμμετάσχουν στις ερχόμενες Εκλογές με τον Στάθη Ψυρρόπουλο. Θα είμαι κοντά τους, δίπλα τους με αποκλειστικό στόχο να ειναι χρήσιμοι και ουσιαστικοί στην Ηλιούπολη και τους ανθρώπους της. Οι πολίτες μάς γνωρίζουν, μας εμπιστεύονται και μας τιμούν για το ήθος, την προσφορά και την εντιμότητά μας.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ