Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κυβερνητικές Πιέσεις Για Αναβάθμιση Του ΚΥΤ Ηλιούπολης

Με κυβερνητικές ευλογίες προωθείται η αναβάθμιση του ΚΥΤ σε 400 KV.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κυβερνητικές Πιέσεις Για Αναβάθμιση Του ΚΥΤ Ηλιούπολης

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα ανέφερε δημόσια ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής Αργυρούπολης.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (17/6/2020) ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού ανέφερε πως κυβερνητικά στελέχη του διεμήνυσαν πως η αναβάθμιση του ΚΥΤ θα ολοκληρωθεί, καθώς θεωρείται έργο εθνικής σημασίας.

«Δέχθηκα μέχρι τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης που μου είπε ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει γιατί είναι θέμα εθνικού σκοπού. Είπα ότι θα αντιδράσω κι ότι δεν έχω συναινέσει ποτέ σε κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να δεχθώ να ψήνονται τα παιδιά μας με ένα 400άρι ΚΥΤ πάνω από τα κεφάλια τους γιατί και τα καλώδια περνάνε μέσα από την Αργυρούπολη», ανέφερε ο κ. Κωνσταντάτος, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του για το ζήτημα.

Την πλήρη αντίθεση τους στην αναβάθμιση του ΚΥΤ έχουν εκφράσει επίσης όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης.

Διαβάστε ολόκληρο το ιστορικό της υπόθεσης του ΚΥΤ, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κυβερνητικές Πιέσεις Για Αναβάθμιση Του ΚΥΤ Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Πάνος Τότσικας λέει:

    “Εθνικός σκοπός” δεν μπορει να θεωρείται η εξυπηρέτηση των αναγκών του νέου τερατώδους πολεοδομικού συγκροτήμστος του Λάυση στο πρώην σεροδρόμιο Ελήνικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ