Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κεντροδεξιά Κόντρα Με Φόντο Τον Συμπαραστάτη Του Δημότη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κεντροδεξιά Κόντρα Με Φόντο Τον Συμπαραστάτη Του Δημότη

Εκτός από την ψηφοφορία για την εκλογή συμπαραστάτη του δημότη στην Ηλιούπολη, ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Χαρακτηριστικοί ήταν οι «διάλογοι» μεταξύ των δύο κεντροδεξιών αρχηγών, με τον Τάσο Ευσταθίου να αφήνει καρφιά για το έργο και τη δράση του Γαβριήλ Αραμπατζή ως πρώην συμπαραστάτη του Δημότη. «Ηταν μια θέση που δεν προσέφερε τίποτα» επεσήμανε ο κ. Ευσταθίου, τονίζοντας πως «ήταν απλά μια θέση που υπήρχε για να υπάρχει, χωρίς να έχει καμιά σημαντική συνδρομή στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Στον αντίποδα, ο κ. Αραμπατζής αντέκρουσε τα επιχειρήματα του κ. Ευσταθίου, αναφέροντας ορισμένες από τις δράσεις πρωτοβουλίες του ως συμπαραστάτης του δημότη, αλλά και το έργο του στα 4 χρόνια που βρέθηκε στη θέση. «Μερικοί, επειδή στήριξαν την εκλογή μου, είναι της λογικής “σε στήριξα για να σε έχω”» ανέφερε ο κ. Αραμπατζής επισημαίνοντας πως «αυτές οι λογικές έχουν περάσει στο παρελθόν».

Ολα αυτά ενώ ο κεντροδεξιός χώρος στην Ηλιούπολη είναι διχοτομημένος και ενώ αναμένεται νέα ημερομηνία για τις εκλογές της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας. Oι εκλογές στην τοπική οργάνωση της ΝΔ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον 29άρη Θανάση Αθανασίου να είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του κ. Ευσταθόπουλου, εάν τελικά επιλέξει να συμμετέχει στη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ