Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Πολιτικοί «Καφέδες» Στην Ηλιούπολη: Μετά Τις Προεκλογικές Κόντρες Ετοιμάζεται Σύγκλιση

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Πολιτικοί «Καφέδες» Στην Ηλιούπολη: Μετά Τις Προεκλογικές Κόντρες Ετοιμάζεται Σύγκλιση

Η άρση των περιοριστικών μέτρων έδωσε το έναυσμα για νέες πολιτικές συναντήσεις τόσο εντός όσο και εκτός πόλης, με τους «καφέδες» να κορυφώνονται την εβδομάδα πριν την εκλογή του συμπαραστάτη στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι επιχειρηματίας με ερείσματα στη ΝΔ και τον φιλελεύθερο χώρο, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη της παράταξης του νυν Δημάρχου, τα οποία έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την αξιοποίηση στελεχών της διοίκησης Βαλασόπουλου σε θέσεις-κλειδιά. «Στηρίξαμε τον Δήμαρχο για να φέρει ανανέωση και αυτός φέρνει μόνο αυτούς που διοικούσαν επί 10 χρόνια», είναι η φαρμακερή ατάκα στελέχους της παράταξης «Ηλιούπολη Μαζί-ΕΝΑΚ», η οποία ειπώθηκε σε συνάντηση σε γνωστό cafe της Ηλιούπολης.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο στελέχη της διοικούσας παράταξης που συμμετέχουν στους «καφέδες». Ο επιχειρηματίας, «τραπέζωσε» σε γνωστό εστιατόριο της Αργυρούπολης 8 στελέχη από τον χώρο της κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη, παρουσία γαλάζιου βουλευτή του νότιου τομέα και άλλων 2 αυτοδιοικητικών της γειτονικής πόλης. Η συζήτηση, μάλιστα, εκτός από τα της επένδυσης πήγε και στο ζήτημα του διαδημοτικού κοιμητηρίου, με όλους τους παρευρισκόμενους να διαπιστώνουν «στρατηγικό αδιέξοδο» στην πρόταση του δημάρχου Ηλιούπολης.

Ο βουλευτής, μάλιστα φάνηκε να προτάσσει την ανάγκη συσπείρωσης και ανανέωσης του κεντροδεξιού πόλου στην Ηλιούπολη, ενώ φημολογείται πως ο επιχειρηματίας έχει ήδη συναντηθεί με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, έχοντας παράλληλα στενές επαφές με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Σκοπός των κινήσεων αυτών είναι να δημιουργηθεί ένας «φιλοεπενδυτικός» πόλος στην Ηλιούπολη, καθώς, μετά την συνάντηση των 4 Δημάρχων του νότιου τομέα, υπάρχουν κυβερνητικοί φόβοι για «τρικλοποδιές» στην επένδυση του Ελληνικού.

Στην κυβέρνηση δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα βρεθούν μπροστά σε νέες καθυστερήσεις στην επένδυση και γι’ αυτό σχεδιάζουν να πιέσουν προς την δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης «τύπου Κωνσταντάτου» στην Ηλιούπολη όπου θα βάλει φρένο στην προσπάθεια παρατάξεων φίλα προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ να «μπλοκάρουν» τα σχέδια για την επένδυση στο ελληνικό.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ