Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Ξεκινά Η Δίκη Για Την Υπόθεση Βιασμού & Μαστροπείας Που Συγκλόνισε Το Πανελλήνιο

Φοβούνται να αντικρίσουν τους κατηγορούμενους τα θύματα – Ορατό το ενδεχόμενο αποφυλάκισης λόγω παρέλευσης του 18μηνου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ξεκινά Η Δίκη Για Την Υπόθεση Βιασμού & Μαστροπείας Που Συγκλόνισε Το Πανελλήνιο

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα βρεθούν αύριο οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της νεαρής κοπέλας από την Ηλιούπολη, η ιστορία της οποίας συγκλόνισε όλη την Ελλάδα πριν 1 χρόνο.

Ο κατηγορούμενος, συλληφθείς και προφυλακισμένος Δημήτρης Μπουγιούκος, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα προς τέλεση γενετήσιων πράξεων, τελεσθείσα κατά συρροή, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, η ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, η ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση, η παράνομη οπλοκατοχή, η παρανομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, η οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, η διακίνηση ναρκωτικών υπό τη μορφή της αγοράς κατ’ εξακολούθηση κ.α.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόσο το 19χρονο θύμα όσο και η 25χρονη που έχει καταγγείλει παρόμοια περιστατικά κατά του πρώην αστυνομικού βρίσκονται σε κακή ψυχολογική κατάσταση ενόψει της δίκης, ενώ δεν θα βρεθούν στην δικαστική αίθουσα, προστατευόμενες από σχετική νομοθεσία, καθώς φοβούνται να αντικρίσουν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν. Τους προηγούμενους μήνες, μάλιστα, είχαν δει το φως της δημοσιότητας απειλές κατά της 19χρονης, με τη συνήγορο της κ. Λεγάκη να καταγγέλλει εκφοβισμό της 19χρονης από το περιβάλλον των κατηγορουμένων με σκοπό την απόσυρση των κατηγοριών.

Μάλιστα, τον προσεχή Ιανουάριο, λήγει η περίοδος προφυλάκησης των κατηγορουμένων, και εφόσον δεν έχει προκύψει απόφαση δικαστηρίου, θα βρεθούν εκτός φυλακής, με την κ. Λεγάκη να κάνει σαφές πως « στην περίπτωση αποφυλάκισης των κατηγορουμένων πριν από τη δίκη τους, ο κίνδυνος για τη ζωή της (σσ. της κοπέλας) θα είναι άμεσος. Το κορίτσι ζει με το φόβο. Αποφυλάκιση σημαίνει άμεσος κίνδυνος ζωής ή εκβίαση για σιωπή».

Μαζί με τον Δημήτρη Μπουγιούκο, στο εδώλιο θα καθίσει και ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών, καθώς και 3 ακόμα φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

(Φωτογραφία αρχείου – ΙΝΤΙΜΕ Images)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ