Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνελήφθη Ο Ληστής Που Tραυμάτισε Θανάσιμα Ηλικιωμένη Στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνελήφθη Ο Ληστής Που Tραυμάτισε Θανάσιμα Ηλικιωμένη Στην Ηλιούπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ έπεσε σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο ηλικιωμένης στην Ηλιούπολη, μετά από ληστεία.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος στις 10 Νοεμβρίου 2022, είχε αφαιρέσει δια της βίας τσάντα από ηλικιωμένη γυναίκα στην Ηλιούπολη με τη χρήση βίας, προκαλώντας της θανάσιμα τραύματα. Το θύμα, εν τέλει υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα, ο δράστης τραυμάτισε ακόμα μια γυναίκα στην περιοχή της Δάφνης, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένης.

Τα δύο περιστατικά κινητοποίησαν τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να εντοπίζουν τον δράστη και να τον ακινητοποιούν το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Ηλιούπολης. Εκτός από τις κατηγορίες για τον θάνατο και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο γυναικών, ο άνδρας κατηγορείται για σειρά κλοπών, μεταξύ των οποίων και μια μοτοσυκλέτα με την οποία διέπραττε τις ληστείες.

Μετά τη σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε έρευνα των αρχών σε σπίτι και επαγγελματικό χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο ρουχισμός που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς κατά τη διάπραξη των ληστειών, 53 ναρκωτικά δισκία, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο από τον θανάσιμο τραυματισμό της ηλικιωμένης στην Ηλιούπολη:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ