Facebook Pixel

Δημοτικα

Ψυρρόπουλος: «Πρέπει Να Βρούμε Άμεσα Λύση Για Το Θέμα Του Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ψυρρόπουλος: «Πρέπει Να Βρούμε Άμεσα Λύση Για Το Θέμα Του Κοιμητηρίου Στην Ηλιούπολη»

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση που επικρατεί στο δημοτικό κοιμητήριο Ηλιούπολης έκρουσε με παρέμβαση του στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος, αναφέρθηκε στις μεγάλες αναμονές που αντιμετωπίζουν συγγενείς των θανόντων για την ταφή, καλώντας τους συναδέλφους του στο δημοτικό συμβούλιο να βρουν άμεση λύση σε ειδική συνεδρίαση. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πρότεινε σε όλες τις παρατάξεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους, ενώ κάλεσε και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου να κάνει τις δικές της εισηγήσεις, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και οι απαιτούμενοι πόροι ώστε να επεκταθεί το υπάρχον δημοτικό κοιμητήριο, το οποίο έχει υπερβεί τις δυνατότητες του.

Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε αναδείξει και η εφημερίδα «Ηλιοτυπία» στο τεύχος Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα αναλυτικό ρεπορτάζ με όλα τα δεδομένα.

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του κ. Ψυρρόπουλου:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ