Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κώστας Καλούδης: «Δεχόμαστε Ανήθικες Επιθέσεις & Λάσπη Ενόψει Εκλογών» – Τι Απαντά Για Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κώστας Καλούδης: «Δεχόμαστε Ανήθικες Επιθέσεις & Λάσπη Ενόψει Εκλογών» – Τι Απαντά Για Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό

Σε δήλωση-απάντηση με αφορμή του δημοσίευμα του ilioupolinews.gr για την έλλειψη κλιματισμού σε αίθουσες του Α΄ βρεφονηπιακού σταθμού προέβη ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κώστας Καλούδης.

Ο κ. Καλούδης στην γραπτή δήλωση που έστειλε στο ilioupolinews, κάνει λόγο για «πολιτικά καθοδηγούμενη» επιτροπή γονέων, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Για ακόμα μία φορά με διάθεση υπερβολής, τόσο η φερόμενη και πολιτικά καθοδηγούμενη ως “επιτροπή γονέων”, όσο στη συνέχεια και η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” αναφέρθηκαν σε ένα “θέμα”, που αυτή τη φορά αφορά το Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό και έχει να κάνει με τη “μη επαρκή ψύξη” του δωματίου ύπνου των βρεφών στο 2ο όροφο».

Ο πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ κάνει λόγο για «λάσπη» και «ανήθικες επιθέσεις» ενόψει προεκλογικής περιόδου, ενώ παρουσιάζει τα δικά του επιχειρήματα για την υπόθεση.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του κ. Καλούδη:

Για ακόμα μία φορά με διάθεση υπερβολής, τόσο η φερόμενη και πολιτικά καθοδηγούμενη ως «επιτροπή γονέων», όσο στη συνέχεια και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» αναφέρθηκαν σε ένα «θέμα», που αυτή τη φορά αφορά το Α’ Βρεφονηπιακό Σταθμό και έχει να κάνει με τη «μη επαρκή ψύξη» του δωματίου ύπνου των βρεφών στο 2ο όροφο.

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες ανήθικων επιθέσεων, λόγω προεκλογικής περιόδου, οι οποίες έχουν ως στόχο τα πολιτικά πρόσωπα αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς γιατί τελικά οι ίδιοι εκτίθενται, η «λάσπη» πέφτει στους συντελεστές της προσπάθειας για την ασφαλή και επιτυχημένη λειτουργία των παιδικών σταθμών της Ηλιουπολης, που δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, που εκ των πραγμάτων έρχονται πρώτοι αντιμέτωποι με τα προβλήματα και μέχρι σήμερα τα επιλύουν άμεσα και επιτυχώς.

Για την «ιστορία», στις αρχές της εβδομάδας που μόλις πέρασε, ο Προϊστάμενος του Τμήματος, σε συνεννόηση με την Υπεύθυνη του Σταθμού και τους Παιδαγωγούς κανονίζουν εφόσον παραστεί μεγαλύτερη ανάγκη (λόγω του επικείμενου καύσωνα) τα βρέφη να μεταφερθούν σε διπλανό χώρο … στον ίδιο όροφο … όπου υπήρχε καλύτερη θερμοκρασία, μέχρι ο εξωτερικός μας συνεργάτης να επιλύσει το έκτακτο πρόβλημα που προέκυψε με την χαμηλή απόδοση του κλιματιστικού της αιθούσης.

Πρόβλημα, που σε τηλεφωνική συνεννόηση υπηρεσιακών παραγόντων με τον συντηρητή και αλλαγή τεχνικών παραμέτρων, επιδιορθώθηκε επαρκώς βελτιώνοντας κατά πολύ τα επίπεδα ψύξης του εν λόγω δωματίου.

Νιώθω Υπερήφανος γιατί έχω καταφέρει τη δημιουργία μιας «καλοκουρδισμένης» ομάδας, αποτελούμενη από την διοίκηση και τους εργαζόμενους, όχι αλάνθαστης, αλλά προσανατολισμένης στον αρχικό και μόνιμο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των δομών του ΝΠ, παρά τις απίστευτες δυσκολίες που έτυχαν στην πορεία του από την έναρξη της λειτουργίας του, μνημόνια, Covid, κλπ…

Η εξασφάλιση για πρώτη φορά τόσων μεγάλων χρηματοδοτήσεων για βελτίωση των υποδομών, η δημιουργία δύο νέων τμημάτων στο Βρεφονηπιακό της Ψαρών, η επικείμενη ολοκλήρωση του νέου Βρεφονηπιακού σταθμού στη Λ. Ειρήνης και τα δωρεάν τροφεία είναι βέβαιο ότι ενοχλούν πολιτικά τους ανθρώπους της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση.

Και μία «φιλική» συμβουλή … 

Είναι προτιμότερο πρώτα να αναζητούμε τους υπεύθυνους για να δούμε εάν γνωρίζουν και εάν έχουν δρομολογήσει λύσεις για ένα «προβλημα» και να δώσουμε την όποια πιθανή βοήθεια μπορούμε να προσφέρουμε και μετά να αναρτούμε ανυπόστατες θεωρίες δλδ το αντίθετο από αυτό που γίνεται.

Ευτυχώς τις οικογένειες των παιδιών που εμπιστεύονται τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Ηλιούπολης … στον απόλυτο βαθμό … ούτε «τρόμος» τις πιάνει, ούτε «πανικός» με αυτές τις «αναρτήσεις», χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τις Υπεύθυνες κάθε παραρτήματος και το Έμπειρο Προσωπικό, που φροντίζουν με περίσσεια Αγάπη και Ενδιαφέρον όλα τα παιδιά !!! 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ