Facebook Pixel

Τοπικα

Χωρίς Κλιματισμό Αίθουσες Του Α’ Παιδικού Σταθμού Ηλιούπολης Εν Μέσω Καύσωνα

Aντιδράσεις από τους γονείς και τη λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης – Μετέφερε τα παιδιά σε κλιματιζόμενο χώρο η διοίκηση του ΚΑΦΑΔΗΛ.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Χωρίς Κλιματισμό Αίθουσες Του Α’ Παιδικού Σταθμού Ηλιούπολης Εν Μέσω Καύσωνα

Χωρίς κλιματισμό φαίνεται πως έχουν μείνει τα τμήματα βρεφών στον Α’ Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Ηλιούπολης εν μέσω σφοδρού καύσωνα, με τους γονείς να ζητούν λύσεις από τη δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση που ανάρτησαν οι γονείς των παιδιών, τα τμήματα βρεφών στον 2ο όροφο παραμένουν χωρίς επαρκή κλιματισμό, ενώ όπως επισημαίνουν «Το ζήτημα είναι γνωστό στη δημοτική αρχή εδώ και μια εβδομάδα. Εδώ και τόσες μέρες όμως δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια ώστε να λύσει το ζήτημα». Οι γονείς τονίζουν πως «Είναι ανεπίτρεπτο μέσα σε καύσωνα με τη θερμοκρασία να φτάνει σε υψηλότατα επίπεδα βρέφη να μένουν χωρίς κλιματισμό», ζητώντας άμεση λύση από τους αρμόδιους.

Από πλευράς του Δήμου δόθηκε μια προσωρινή λύση, με τη μεταφορά όλων των βρεφών σε άλλο χώρο, με κανονικό κλιματισμό.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: «Αποτέλεσμα Των Πολιτικών Της Δημοτικής Αρχής»

IMG 68ef3081bd3dd2ca315922a60b5ae42d V 1 Χωρίς Κλιματισμό Αίθουσες Του Α' Παιδικού Σταθμού Ηλιούπολης Εν Μέσω Καύσωνα
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Μπουγά στον παιδικό σταθμό.

Στον παιδικό σταθμό βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης κ. Αλέξανδρος Μπουγάς, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε δυσλειτουργία στον κλιματισμό.

«Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών της δημοτικής αρχής που βλέπει ως κόστος τις ανάγκες των κατοίκων. Γιατί ήξερε εδώ και μια εβδομάδα το πρόβλημα και δεν προχώρησε σε άμεση λύση του», αναφέρει στο ilioupolinews.gr ο κ. Μπουγάς, καλώντας παράλληλα τη δημοτική αρχή «να πατήσει το πόδι της και από τον παιδικό σταθμό και τις υπόλοιπες δομές του δήμου  που βράζουν μέσα στον καύσωνα, και να πάρει άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ