Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Κόντρα Τσατσούλη – Πανταζόπουλου Με Φόντο Τον ΠΑΟΔΗΛ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κόντρα Τσατσούλη – Πανταζόπουλου Με Φόντο Τον ΠΑΟΔΗΛ

Μια άτυπη πολιτική κόντρα ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και του νέου προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ, Δημήτρη Πανταζόπουλου.

Αφορμή των εκατέρωθεν ανακοινώσεων στάθηκε η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΔΗΛ από τον επικεφαλής του ΕΝΑΚ, γεγονός που σχολιάσθηκε με πολύ έντονο και σκωπτικό ύφος από τη λαϊκή συσπείρωση.

“Παρέδωσε Το Δ’ Αθλητικό Κέντρο Σε Ιδιώτες”

“Δεν είναι χωρίς σημασία, ότι πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ ορίστηκε ο κ. Δ Πανταζόπουλος, που ως Αντιδήμαρχος Αθλητισμού επί δημαρχίας κ. Γιωργάκη, ήταν αυτός που παρέδωσε, με μια κατάπτυστη για τα συμφέροντα του Δήμου σύμβαση, «προίκα» το Δ’ Αθλητικό Κέντρο της πόλης, στην ΠΑΕ Ηλιούπολη και από τότε παραμένει στα χέρια ιδιωτών προς εκμετάλλευση παρ’ ότι η πόλη έχει ανάγκη αθλητικών χώρων και υποδομών”, σχολίασε η Λαϊκή Συσπείρωση σε πρόσφατη ανακοίνωση της, ανακοίνωση που δεν έμεινε αναπάντηση από τον επικεφαλής του ΕΝΑΚ.

“Απαράδεκτο Και Κατάπτυστο Το Δημοσίευμα Της Λαϊκής Συσπείρωσης”

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πανταζόπουλος με επιστολή του στα ΜΜΕ της πόλης, δήλωσε τα εξής:

Όταν με προσωπική επιλογή εντάσσεσαι σε εναν πολιτικό χώρο, ασπάζεσαι μία ιδεολογία και διεκδικείς την ψήφο του πολίτη.

Είναι δικαίωμα και χρέος να την υποστηρίζεις, να αγωνίζεσαι για την διάδοση των ιδεών σου, να αντιπαρατίθεσαι με τους πολιτικούς σου αντιπάλους, να συγκρούεσαι και να διαφωνείς.

Οταν όμως χάνεις το μέτρο, σπιλώνεις ανθρώπους και προσφορά χωρίς επιχειρήματα, χωρίς ευρήματα, χωρίς αιδώ προκαλείς απογοήτευση και οργή και απομονώνεσαι …

Είκοσι χρόνια μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο, στην αντιπολίτευση ή στην  διοίκηση, σεβάστηκα πάντα όλους τους πολιτικούς αντιπάλους και αντιπαρατέθηκα πάντα με σοβαρότητα, εκτίμηση και σεβασμό.

Ιδιαίτερα με την “Λαϊκή Συσπείρωση” και την επικεφαλής της Αναστασία Τσατσούλη στήριξα πολλές φορές τις προτάσεις της και τίμησα την προσφορά και τους αγώνες της.

Το δημοσίευμα της 30/09/2019 της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και οι χαρακτηρισμοί,  είναι προσβλητικοί. κατάπτυστοι και ηθξικά απαράδεκτοι.

Τασία σ’ ευχαριστώ για τα …”καλά σου λόγια”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Κόντρα Τσατσούλη – Πανταζόπουλου Με Φόντο Τον ΠΑΟΔΗΛ
  1. Ο/Η Γερανίστας λέει:

    Και ένα σχόλιο για τον διαχειριστή!!!
    Η απάντηση του Πανταζόπουλου στο Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης δημοσιεύτηκε στο άρθρο ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!! Για το Δελτίο Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης μια παραπομπή μέσω ενός link θα ήταν πρόβλημα λέτε???

    Και συμπληρώνοντας το προηγούμενο σχόλιό μου:
    Ο Πανταζόπουλος απαντά στην Τσατσούλη προσωπικά!!!
    Αν δεν κάνω λάθος το Δελτίο Τύπου που επικαλείται ο Πανταζόπουλος είναι της Λαϊκής Συσπείρωσης και όχι της Τσατσούλη, άρα το φάουλ το κάνει ο Πανταζόπουλος εκτός και αν πιστεύει ότι όλοι λειτουργούν όπως λειτουργεί αυτός στην παράταξή του, με την λογική του “ενός ανδρός αρχή”!!!

  2. Ο/Η Γερανίστας λέει:

    Τελικά τι έγινε??? Το Δ’ Αθλητικό Κέντρο δόθηκε πάλι σε χρόνο ρεκόρ σε ιδιώτη ή ο Πανταζόπουλος …δεν το επέτρεψε???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ