Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Κώλυμα Στη Σημερινή Συνεδρίαση Του ΔΣ Του ΠΑΟΔΗΛ – Αναμένονται Προσφυγές

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Κώλυμα Στη Σημερινή Συνεδρίαση Του ΔΣ Του ΠΑΟΔΗΛ – Αναμένονται Προσφυγές

Νομικό κώλυμα φαίνεται πως υπάρχει για τη διεξαγωγή του σημερινού διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΔΗΛ.

Σύμφωνα με το άρθρο 67 παράγραφος 4 του νόμου 3852/2010, το διοικητικό συμβούλιο μπορεί να συνεδριάσει αφού έχουν περάσει 3 ημέρες από την αποστολή της σχετικής πρόσκλησης προς τους συμμετέχοντες. Η πρόσκληση εστάλη την Παρασκευή 27/9/2019 και άρα η πλησιέστερη ημερομηνία που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΗΛ ήταν η Τρίτη 1/10/2019. Ωστόσο, η πρόσκληση αφορά τη σημερινή ημερομηνία (30/9) γεγονός που αντιβαίνει στη σχετική νομοθεσία.

Ήδη έχουν καταγραφεί αντιδράσεις από την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” και τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή, ο οποίος δηλώνει διατεθειμένος να προσφύγει κατά των όποιων αποφάσεων λάβει σήμερα το ΔΣ και ζητά ορθή επανάληψη και διεξαγωγή του ΔΣ την Τρίτη 1/10, όπως ορίζει ο νόμος.

Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα συζητούνταν μερικά σημαντικά θέματα, μεταξύ των οποίων και η ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του Δ’ Αθλητικού Κέντρου Ηλιούπολης στον σημερινό ανάδοχο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ